fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

pero - 2011 - 09.08.2005 : Pero Rogatica - best (0)

Zahvalnost


Iskreno bi volio na ovom sajtu umjesto moje rubrike bude neka rubrika linkovi na stranice (neke si ti radio) vezane za kulturu i tradiciju našeg područja, da se mi svijetu imamo sa čime pohvaliti i da oni treba da uce kulturu od nas, a ne mi od njih, je oni su bili nepismeni kad su nasi preci pisali cirilicu, kao i linkovi prema WEB stranicama koji ukazuju na pravu istinu o proteklom ratu.

Sam znaš da su muslimani odrubljene glave 3 Srba kojima se zna ime i prezime i da su iz Crnog Vrha, prikazali kao "bosnjake" stradale u Srebrenici.

Ovi naši javni mediji ne samo da nisu ništa preduzeli da istina konačno ispliva na površinu, nego su napravili toliku galamu u vezi Srebrenice da je i Vlada R. S. priznala krivicu za Srebrenicu.

Ja sam htio svojim komentarima i predlozima da na neki način našem narodu koji je malo zbunjen proteklim ratom i poratnim zbivanjima da pomognem da "otvori oči", da uvidi sta je istina, šta valja oko nas a šta ne valja.

Kako Gospod reče:

 • "Ja sam svetlost ovom svetu, ja sam Istina. Ko za mnom ide, nece hoditi u tami. "

  Mi smo 50 godina živjeli u tami, i pustili da nas jedan katolik iz Zagorja obmanjuje, pljačka i sistemski uništava, da provede sve sto nije uspio Pavelic sa svojim mentorima Hitlerom i Musolinijem, a mi smo se u njega kleli i da bude još veca bruka, da ona lopata đubreta koja je od njega ostala i dalje zagadjuje najljepši dio naše prestonice - Beograda i da se nažlost još dosta Srba u njega zaklinje.

  Tako je nakon njega dosao jos jedan srpski Tito koji nije širio bratstvo i jedinstvo, nego je pričao da svi Srbi treba da žive u jednoj državi, a niko nije znao kako se ta nasa država zove i hoće li biti republika ili monarhija i hoće li to biti Srbija do Karlovca (što nam je povelja UN garantovala da teritorija na kome je počinjen genocid treba da pripada onom narodu nad kojim je genocid izvršen, i što je trebalo da bude da je ispostovana volja naroda na samoopredeljenje), ili ćemo njegovom kriminalnom politikom svi mi Srbi moći stati pod jednu oveću krušu.

  Pero,

  kao prvo, nemoj da brineš za prostor na mom serveru. Ja imam neograničen prostor, tako mogu da stavim sve što poželim. Nažalost, ono sto nama treba je da shvatimo da samo zajedničkim radom i trudom možemo nesto napraviti. Ja mogu neke stvari napisati, prevesti na engleski, ali i ja imam svojih porodičnih i profesionalnih obaveza, pa ne mogu sve da stignem. Jako mi je bilo drago kada si se i ti javio, jer vidim u tebi ogroman potencijal, okosnicu jedne grupe koja moze da izraste u luču, koja sija u tami.

  Što se mene tiče, nemoj da brineš. Ja sam na ovoj stranici rekao mnogo gore stvari nego ti, i za svoj život se ne brinem mnogo. Možda zbog toga što sam u ratu izgubio previše prijatelja, a možda i zbog toga što ni tada nisam žalio poginuti.

  Treba da znas samo jednu stvar! Ja nemam neprijatelja, sem onih u SDS-u. Ako me pogodi neki "zalutali" metak, padne cigla na glavu, ili pregazi auto, treba da znaš da iza svega toga stoji SDS.
 • Idi na stranu - |listaj dalje|