fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

mico_vlahovic - 19954 - 26.12.2008 : Oko Bijeljina - best (0)

Nevjerne Tome


naša je dužnost da pišemo i pričamo o herojima kakav je bio Mićo. Nije kriv naš narod što ga je zaboravio, kriva je država za koju su oni dali svoje živote. Njihove žrtve kod nas ne cijene i ne poštuju, jer funkcionerima su važne samo fotelje i novac.

Primjera radi, kada je Moča poginuo na sahranu sam došao na štakama. Desetak dana kasnije navratih da obiđem i njegovu majku na Orahovom brijegu, u kući koja se nalazila na pedeset metara od prve linije. Pristavila nam ona kafu na "Smederevcu" a ja je upitah zašto nema struje. Kaže nam da su joj isjekli struju zbog duga od stotinjak maraka. Sramota! Muž i sin jedinac poginuli, a država joj to uradila! Odmah sam otišao i našao Miću, pa smo zajedno natjerali one gadove iz Elektoditribucije da puste Močinoj majci struju.

Loša smo mi država kad ne poštujemo svoje heroje. Ni jednoj školi, ulici ili ustanovi nisu data imena ni jednog on mnogih poginulih junaka. Muslimani su mnogo bolji, oni svoje poginule poštuju pa daju imena ulica, škola, sporskih centara po njima. Na taj način ih čuvaju od zaborava.

Da ne bismo izumrli kao američki indijanci, moramo nešto preduzeti. Nemojte zaboraviti junake poput Miće! Pozdrav za braću Srbe od Oka, sa porukom da ne mislite samo na sebe i svoje novčanike.
Idi na stranu - |listaj dalje|