fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

pero - 1972 - 30.07.2005 : Pero Rogatica - best (0)


Zeljko :
cijenim tvoje nastojanje da se konacno dodje do istine o minulom ratu, i da barem ti preko WEB-a, pokusas razbiti ta podmetanja i lazi, kojima je zlocinac postao zrtva i kako je vuk odjednom postao nevino jagnje.

Muslimani su u proteklom ratu imali to neko stradanje u Srebrenici cije su zrtve po zvanicnim izjavama bivsih oficira UNPROFORA predimenzionirane, da se zapravo ne radi uopste o tom broju stradalih, koliko muslimanski mediji plasiraju u javnost, i da nije rijec o zenama i djeci, nego da se radi pretezno o zlocincima cije su ruke krvave do ramena, i da su neki od tih "stradalih" jos 1941. svoje ruke okrvavili srpskom krvlju.
Zasto niko ne kaze sta je dovelo do tog pokolja. Da li se slucajno nekad desila Kravica, i sta je bilo i 1941. ? Nije ni ona bila davno.
Osim toga kad se pominje stradanje u ratu, nazalost samo je Srebrenica u fokusu.
Sto je najbolnije, ni politicari, ni zvanicni mediji Republike Srpske ne plasiraju u javnost pitanje gdje je preko 100 000 Srba iz Sarajeva, sta je s Grahovištem(Zeljku Vladusicu muslimani su zivome oderali kozu), Pofalicima, selu CEMERNO kod Ilijaša, gdje su muslimani iz trudnice krampom vadili nerodjeno dijete, sta je s BRADINOM, TARCINOM, VOZUCOM, SIJEKOVCEM...
Nekada je neko pomenuo Kazane na TREBEVICU i tu se stalo.

Gotovo niko da ne pominje i onu nesretnu kolonu izbjeglica koje su ustase kod Topuskog presrele i bacile u topionicu u zeljezari Sisak.

Zato, Željko, kad ove nase vlasti o tome cute (kao da im je to interes), da se bar odavde, sa tvog sajta u javnost moze plasirati istina o minulim desavanjima i da smo mi Srbi zrtve minulog rata, a ne oni koji su nasu bracu poklali, pa sad umjesto da odgovaraju za svoje zlocine, glume nevino jagnje.
Mozda ne bi bilo lose da na ovom sajtu otvoris nesto u vidu nove rubrike :Stradanja Srba 1991-1995. jer ovo je vise nego zalosno da se o tolikim njihovim zvjerstvima cuti, pa sad oni jos glume nekakve zrtve, da svijet konacno vidi ko je bio zrtva u proteklom ratu

Samo za kraj da upitam one koje pamcenje malo manje sluzi:
Da li je Srbin 1992. pisao islamsku deklaraciju, koja poziva na unistenje svega sto nije islamsko, i koja je dovela do ovog rata, ili je rijec o jednom otpadu od Srpskog naroda, koji je htio da dokaze da je poturica veci od turcina?

Idi na stranu - |listaj dalje|