fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

miodrag_lazic - 19400 - 09.11.2008 : Malislatki - best (0)

Dr. Lazić


Da li si kontaktirao dr. Lazića - "Dnevnik jednog hirurga", poslao sam ti mogući kontakt sa njim, na tvoju hotmail adresu. Ako si u mogućnosti da objaviš djelove njegove knjige, da i drugi upoznaju njegovu ljudsku veličinu. Ja je dobro poznajem, neću reći doktorsku, nagledao sam se ja dobrih doktora ali loših ljudi u Žiči, Koranu, Sokocu ( dr. Taušan, dr Turuntaš gledali su materijalnu korist ).

Dr Lazić je istinski rodoljub, ostavio je svoj posao, porodicu i otisao u neizvjesnost, da pomaže Srbe preko Drine, a neki naši doktori su bježali preko Drine kad su nam bili najpotrebniji. Neke i lično poznajem.

Koristim priliku da se javno zahvalim: doktorima Laziću, Pejiću, Stankoviću, Djeriću, Borkovcu... neke sam i zaboravio.

Medecinskom osoblju Korana: glavnoj sestri Veri, medecinskom bratu Dušku Pavloviću, sestrama: Blagojević ( ime sam zaboravio ), Spomenki, Šehovac, Snježani, Dušanki. Nezavrsenim medecinskim sestrama sarajevske Medecinske škole ( I - IV godina ), djeca su bila odlična. Poslije su ih tjerali da polažu praksu, možete zamisliti kao da im prakse nije bilo preko glave.

Fizioterapeutu Slavku Malešu i njegovoj ženi, Todorović Mirjani.

U ratu se spominju generali, lopovi, političari ( oni najviše ), ali medecinsko osoblje brzo zaborave... i u pohvalama i nagradama.
Idi na stranu - |listaj dalje|