fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

savo_derikonja - 18984 - 18.09.2008 : Rammstein Rammstein Sokolac - best (0)

Ko su bili četnici?


Pogrešno se konvertuješ, neću svoju nacionalističku ideologiju vezivati ni za jednu stranku ni ličnost, sam program SNSD-a je takvog antičetničkog i antinacionalnog karaktera, a ličnost poput Vasića, izrazito crvenog fašistoida, koji sve nas "ostale" s prezirom svrstava u šubaraše, kokardaše, šajkačare,... meni je dovoljno toliko, kome nije nek se vezuje uz neke sporedne likove tog megalomanskog projekta, SNSD-a!

Na Borici nije četnički narod, izdao popa Neđa i moje tadašnje nastavnike, izdao je jedan jedini čovjek, (čudno da je u četničkom kraju bilo DB doušnika? a gdje bi zaboga trebali biti? ), a osudila cijelokupna javnost, tadašnje SFRJ, ili SR BiH! ?

Moja satisfakcija je potpuna što se tiče te podijele, ja sam uvijek uz srpsku stranu, mada opet ponavljam nisam stranački opredjeljen, ali draži mi je jedan Radovan nego pedeset Milorada!!!

p. s. dostavio sam link ili fotografiju naših četnika, mogao je Željko i objaviti, ali nije, ne znam zašto, a na jednoj od tih fotografija je i Mijat Čolović, ali pazi nešto u "Rogatičkoj letećoj brigadi", dakle ne u sokolačkoj, jer takva nije ni postojala!!!

Pozdrav
Idi na stranu - |listaj dalje|