fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

izbori - 18972 - 17.09.2008 : Rammstein Rammstein Sokolac - best (0)

RE:Hevimetalac-pusa-kampanja


Pusa, (iako jesi) ja tebi nisam rekao kako da glasaš, tvoja stvar!

Ali da je Dule perspektiva, koji je prije dva-tri mjeseca uzeo otpreminu i otišao u penziju, na zaslužen odmor, jel. da se odmara, da bi sad izašao sa apetitom za posao prvog čovjeka grada! ? E to je apsurd od čovjeka i stranke! ?
Ma dajte molim vas, kao nisi mogao više da radiš (svoj) posao u banci, ali ćeš zato moći da odrađuješ mnogo složenije poslove! ?

Pusa bilo bi ti pametnije da svoje zaraslo u korov Glasinačko polje pogledaš i vidiš kako će izgledati i Republika Srpska i Sokolac, ako tvoji idoli preuzmu ukupnu vlast!

P. S. Stubove ulične rasvjete, ne podiže ni jedna stranka iz svog budžeta, pa zaboga to ih ni Ustav ne obavezuje, te stubove je podigla lokalna vlast, a ona je konstanto sačinjavana od SDS-a!

Skoro sam poslom boravio u Vitezu sa kolegom iz tog mjesta, i mogu reći da smo mi po pitanju osvjetljenih ulica za njih Las Vegas, iako su oni privredno i trgovinski daleko ispred Sokolca!!!

Pa u tome i jeste poenta! Ne trebaju nama stubovi (sem za vješanje), privatne brente, iznajmjeni sportisti iz Beograda i hiljadu drugih inovacija SDS-a. Nama trebaju radna mjesta, Romanija, i naša djeca da se bave sportom. Nama treba policija koja će da rasvijetli ubistva, sudovi koji nisu korumpirani i političari koji nisu zaštićeni svjedoci u Hagu. Nama treba zdrava hrana, a ne smeće koje lokalni trgovci kupuju od Hrvata. Trebaju nam autobusi na kojima ne piše "Ustašaprevoz". Ukratko - treba nam sve ono što SDS nikada neće moći da nam pruži.

I nemoj, molim te, da ovdje prosipaš neke gluposti, poput one da ako se neko penzioniše, trebalo bi da kupi tabut i legne u njega. Pa zar nije John McCain, jedan od kandidata za američkog predsjednika star 73 godine a ima dobre šanse da bude i predsjednik. Zar nije Harland Sanders nakon svoga penzionisanja osnovao 1952. godine u svijetu čuveni lanac restorana brze hrane, poznat pod nazivom "Kentucky Fried Chicken" ili KFC. Nije da nije - jeste. Ali to je bilo u Americi! Sokolac je, izgleda, "bolji" od Amerike pa u njemu, na žalost, još uvijek ima budala kod kojih prolaze gluposti, poput ovih tvojih - antipenzionerskih.
Idi na stranu - |listaj dalje|