fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 18824 - 05.09.2008 : Rammstein Sokolac - best (0)

RE: Ma Daj


Slučajno otvorih ovu stranicu ranijih postova, i interesantan mi je ovaj report od "ma daj" kakva savršena percepcija današnjeg Milorada Dodika, kao preslikano, ma kao da ga je sami Doda pisao!

Pazi samo ovo, "da bi se opljačkala što više RS, da bi se bud zašto pokupovala svaka iole vrijedna firma u RS, i naravno da bi se kupila koja Vila na Dedinju... "
Naravno ova dodikova Vila na Dedinju je kupljena "legalno" prodajom dva stana u Beogradu? a naravno stanovi su kupljeni kreditom, a garancija otplate tog kredita je hipoteka nad tim istim stanovima, e sad suvišno bi bilo pitanje kako je moguće prodati stanove koji su pod hipotekom banke??? Ma to ne smijemo mi obični smrtnici ni znati, jer može snsd-emokratski mrak da proguta svakog radoznalog!!!

Eto upravo ulazimo u sami finiš "demokratizacije" naše RS, i kad sve bude prodato i završeno, ako ne bude mjesta za posao u Laktašima, kod kumova i "integrala", i ostalih baja, onda lijepo pakuj se naivni romanijski čovječe i idi u bijeli svijet, džaba si ratovao da po cijenu života ostaneš tu, na svojoj vjekovnoj zemlji, prodata je upravo bez tendera, k'o i obično u "snsdemokraciji"!

Poštovani,
kao prvo hoću da znaš da Dodika uopšte ne volim, ali da ga mrzim manje nego SDS-ovce ( čitaj SS-ovce ). Ovo je samo uvertira za ono što namjeravam da kažem.

Umjesto što se mi raspravljamo o neka dva imaginarna stana, bolje je da raspravljamo o onome što naše oči mogu da vide. Primjera radi, otiđi u Doboj ili Banjaluku pa vidi šta je Dodik napravio od tih mjesta. Ja sam tamo bio i prije rata, i u ratu, a i poslije rata. Zaprepastio sam se kada sam ove godine vidio Doboj. Skoro svaka zgrada je sređena, kao da je nova. A Sokolac ostao rupa, vjerovatno Dodikovom zaslugom.

Kad smo kod stanova, i ja ih imam dva pa sebe ne smatram lopovom jer sam ih zaradio poštneo, i to u "trulom kapitalizmu", u državi u kojoj vlada red i zakon. Imao sam ja još jedan stan, ali taj mi propade u toj jebenoj Bosni.

Sebe navodim za prijer, a znam još nekoliko dobrih mojih drugova koji imaju po tri stana u Beogradu. Jedan radi na FON-u, a drugi ima svoju privatnu firmu. Problem vas Sokočana je što ste nabijeni nekom negativnom energijom pa čim vam komšija ima više od jedne ovce, vi ga proglasite profiterom. E, pa nije tako! Svi ste se zalagali da Juga postane kapitalistička zemlja, jer ste se nadali da ćete se tako obogatiti. Međutim, kada vam se san ostvario, shvatili ste da u kapitalizmu ogromna većina populacije "sisa vesla". E, pa ko vam je kriv što niste čitali Marksa i Engelsa i njegov "Kapital". Možda biste bili pametniji nego što ste sada.

Postoji jedna činjenica: u Republici Srpskoj su se obogatili i lopovi i biznismeni. Pitanje je samo da li ima i većih lopova od Dodika! Znam da ni on nije pošten, ali (vjerujem) da je u pokrao manje od tvojih Čavića, Karadžića i sve te tvoje elite iz Sokolovića i Balitića, da ne nabrajam ostala sela i zaseoke oko Sokoca i Goražda.
Idi na stranu - |listaj dalje|