fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilidza - 18808 - 03.09.2008 : Dragana - best (0)

Ilidža: Ratni dnevnik


Željko,

Bas zato što nismo svi kao vi vodili ratni dnevnik - sram nas bilo :-) - došla sam na ideju da se neka događaji sa Ilidže i okoline prepričaju. Neka imena i neke događaje počela sam da zaboravljam. Znam da neka imena ne trebaju da se spominju kao što si naveo gore, ali pojedine, a pogotovu one što su živote dole ostavili ne smijemo da zaboravimo. Čula sam da su izdate neke knjige ali do njih je uglavnom teško doći. Bas nedavno mi je drug poslao, preko kompjutera, nekoliko skeniranih stranica is knjige doktora Miodraga Lazica "Dnevnik Ratnog Hirurga". Bože svašta se taj čovjek nagledao, ali knjiga je lijepo napisana.

Da li imate namjeru da neke slike ili stranice iz dnevnika objavite?

Dragana,
Ideja ti je super, i to je osnovna suština ove stranice. Svako od nas je ponešto upamtio, pa kada bi svi objavili samo po jednu priču - ko zna gdje bi nam bio kraj.

Što se mog dnevnika tiče, za sada samo prepisujem pojedine isječke, ili ga koristim kao materijal prilikom pisanja. Ima tu dosta nebitnih, ali i privatnih stvari koje nisu za interneta. Pored toga, nisam baš svo vrijeme vodio dnevnik, imam dosta praznina.

Ni ja još nisam došao u posjed knjige "Dnevnik ratnog hirurga", koju sam ovog ljeta uzaludno tražio po Srbiji. Ako neko može da mi kaže gdje živi pisac, i njegov broj telefona, bio bih vam veoma zahvalan. Informaciju možete poslati na slavicnetŽhotmail.com.

Konačno, ako bi neko mogao da se raspita u predstavništvu SRNE u Beogradu ( Telefon: 011-324-2671, ulica Moše Pijade broj 8 ) o tome da li imaju ovu predivnu knjigu i da li imaju namjeru da je ponovo štampaju. Ja sam zainteresovan za bar nekoliko primjeraka.

Pozdrav,
Željko
Idi na stranu - |listaj dalje|