fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

republika_srpska - 18374 - 21.07.2008 : Zeljko Tomic Sokolac - best (1)

Uhapšen Radovan Karadžić


U ponedeljak 22. 07. 2008, u Beogradu je uhapšen bivši predsjednik Srpske Demokratske Stranke, kontraverzna spodoba koja je prokockala svoju šansu da postane srpska legenda, te umjesto toga postao ratni profiter i ličnost za koju se vezuje ubistvo mnogih ugledinih Srba u Republici Srpskoj.

U saopštenju Saveta za nacionalnu bezbednost Republike Srbije se ne pominje lokacija na kojoj je Rašo uhapšen ( najvjerovatnije Vračar ), ali se navodi da u njegovom hapšenju nisu učestvovale snage Mup-a Srbije, što samo moše da znači da su hapšenje obavili međunarodni špijuni i srpska mafija željna nagrade od pet miliona dolara.

Tragično je, da su u svjetskim medijima nakon ovog sramnog hapšenja ponovo eruptirali vulkani satanizacije Srba, jednostrano optužujući srpski narod za "ubistvo više desetina hiljada Bošnjaka i Hrvata" u toku zadnjeg građanskog rata u Bosni i Hercegovini.

Haški cirkus se nastavlja. Pitam se koja će sokolačka marioneta biti novi haški svjedok, ovaj put protiv Radovana Karadžića?
Idi na stranu - |listaj dalje|