fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

nebojsa_spiric - 18233 - 08.07.2008 : Miroslav Spiric Srbija - best (0)

Rajko i Špiro


Ovdje se neko raspituje kakvi su bili odnosi između Rajka Jankovića i pokojnog Špire. Koliko ja znam, njihov odnos je uvijek bio korektan iako je Rajko bio pomalo ljubomoran na Špiru, ne znam zbog čega i nakon Špirine pogibije pokazao je svoje pravo lice.

Pošto je Nebojša često išao u Niš da obiđe ženu i djecu, jedne prilike od nekog svog prijatelja iz Niša donio pištolj, neki najnoviji model Zastave, posudio ga je da ga malo pronosa, pa je i Rajko tražio taj pištolj da bude malo i kod njega. Desetak dana prije pogibije, Nebojša mi reče da tražim od Rajka pištolj jer ga mora vratiti. Kad sam od Rajka tražio pištolj, reče mi da momentano nije kod njega i da će mi ga donijeti.

Poslije Nebojšine pogibije, Snježa, Nebojšina supruga me je molila da uzmem od Rajka pištolj da bi ga vratila tom čovjeku, međutim kad sam opet od Rajka tražio pistolj, kaže mi:

  • "Ja sam od Špire kupio pištolj za 1. 000 maraka i nemam namjeru da ga vraćam!"

    Ispao je pravo đubre i nečovjek, jer sigurno znam da mu Nebojša ne bi prodao tuđi pištolj. Isto tako, ne bi meni rekao da tražim od Rajka pištolj, ako ga je već prodao.

    Uostalom, kad bi sad pitali nekog od Semizovčana ili njegovih komšija iz Nebočaja, Donje Vogošće ili Vranjka svi bi vam rekli o njemu sve najgore, a ja se uzdržavam od ovog mišljenja, a bio mi je komandant i glumio Boga.
  • Idi na stranu - |listaj dalje|