fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 17945 - 28.05.2008 : Videoteka max Vogosca - best (3)

Nemam namjeru da se nadmecem


Tomiću, o kakvim ti klempama pričaš? Po zaslugama u civanicu samo.

Nemam namjeru da se nadmećem s tobom umno, mada i nekad poželim. Jedva čekam da pročitam na ovo umno šta ti je palo na pamet.

Čujem u miljeu mafije sa Sokoca tvoje ime nije baš omiljeno? Kako li ćeš sa tim pilićima onda u budućnosti..

Živio ti Tomiću, reci mi favorit obojenih ili ne obojenih pica, tvojih naravno.

Dragi moj Videoteka Max,

kao prvo, moram da primjetim da ti je ime jako lijepo, pravo muslimansko. Svaka čast, bolje je nego da se zoveš Džordž Buš. Bar ti je prezime ("Videoteka") nekako naše - srpsko.

Kao drugo, ja i ti nikada ne možemo intelektualno raspravljati, jer za jednu polemiku su potrebna dva intelektualca, a ja nikada nisam sreo radnika neke videoteke koji ima dva fakulteta, govori nekoliko jezika, lijepo priča, a još ljepše piše.

Kad smo kod pisanja, moram da te kažem da te ništa ne razumjem, tako da od naše dikusije nema ništa. Ako možeš da mi, molim te, pojasniš šta znače ove riječi koje sam "pocrvenio" u tvome tekstu. Hoću da ih stavim u riječnik srpskog jezika, da ih i drugi nauče. Naravno, ako ovo nisu neke tvoje nepismene nebuloze.

Kao treće, hvala ti na komplimentu da moje ime nije omiljeno kod sokolačke mafije. Naravno da nije jer ja, Bogu hvala, nisam jedan od njih. Ta tebe važi ona narodna, srpska da "čim se budala ponosi, toga se pametan stidi", pa tebi ne smeta što se znaš sa nekom "sitnom buranijom" sa Sokoca, koju ti smatraš "mafijom", a vjerovatno se radi nekim klošarima, lažnim mafijozima, koji pripadaju bivšoj auto-mafiji, koja je sada na krvnoj infuziji kod malo krupnijih zelenaša, jer su ostali bez posla u auto-industriji.

Pozdrav,
Željko

P. S. Zamišljam te kako ovo čitaš otvorenih usta, iz kojih vire pokvareni zubi. Mislim da si mali, debeo, ćelav, i nosiš naočare čija su staklo deblja od sarajevske pive. Ipak, najviše mi smeta što te je majka priroda zaobišla kada je dijelila pamet, a ni ti se nisi potrudio da tu grešku ispraviš, jer si na svoje obrazovanje potrošio samo nekoliko dana koje si bio primoran da provedeš u "akšam školi".
Idi na stranu - |listaj dalje|