fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 17787 - 30.04.2008 : Almir H........ Gornja krcevina - best (0)

Lazete bolje i od Tomića


Ama nepali to više bivši jarane! Zar nevidite da vas i svjet, i Europa ne j**u više ni 2%. Ja nebi čeko 50 godina niti bi baco u grah, treba to čim prije rješit. A i prošto ne vjerujem da će to tinjat 50 godina. Pošto i Mujo sad ima i na tavanu i u podrumu, a bogami i u trapu. Pa bujrum Šuka!
Već godinu ipo pratim laži na ovom sajtu, još nisam pročito da je i jedan Srbin rekao da je počinjen zločin nad muslimanima u BiH. Da bih i ja promjenuo mišljenje ili barem pokušao o vama ali ne ide! Još za kraj da vam kažem Bog oprašta, a mi vala jok nikad, a možda ni tad. Budi drug pa pusti nek prođe pošto ovo ime Almir H. nije izmišljeno.

A ti Tomiću živiš od toga da tvoji Srbi mogu i dalje ljagati po nama. Pozdrav, nadam se da ću proć na sajtu. Pozdrav kumu, siguran sam da još prati tvoj sajt.

Almire,
da si malo pismeniji, vjerovatno bi shvatio neke stvari da ti ih ja ne moram objašnjavati. Svrha ove stranice nije da prenosi vašu mudžahedinsku propagandu, jer su to Binladinovi neprijatelji za vas jako dobro odradili. Svaku svoju žrtvu ste dvostruko oplakali, i u medijima prikazali uz pomoć fotografija i snimaka ubijenih Srba. Kažem dvostruko, sa izuzetkom Srebrenice gdje ste svaku ubijenu osobu u spisak "Majki Srebrenice" stavili osam puta, po principu: Mujo Zarić godište 1945, 1956, 1978, 1982, a onda Mujo Zajić godište 1945, 1956, 1978, 1982...

Siguran sam da na internetu ima dosta drugih stranica na kojima možeš da se nadojiš anti-srpskom mržnjom, i bez toga da ti ga ja stavljam na ovoj stranici. A onda, Bog ti pomogao, navrati pa pročitaj i ono što druga strana ima da kaže. Možda ćeš nešto naučiti, pa tako i postati malo pametniji.
Idi na stranu - |listaj dalje|