fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

raspad_juge - 17710 - 24.04.2008 : Slavko Jovičić - Slavuj Istocno Sarajevo - best (0)

NE ŽURI SE SABINA - JEDNA JE ISTINA!


Sabina, ne sumnjam u tvoju iskrenost da si kao medicinski radnik pomagala svakom čoveku kojem je trebala pomoć, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost.

No, moram ti reči da si daleko od istine kad kažeš da su Srbi u toku rata u Sarajevu bili zaštičeni??? Takodje, nisi upravu kad kažeš da su Srbi u Sarajevu ginuli od srpskih granata. Naravno bilo je i takvih slučajeva. Ali, najveća ljudska stradanja i materijalna razaranja su se upravo desila u opštinama koje su bile u sastavu predratnog Sarajeva ( Ilidža, Hadžići, Trnovo, Vogošća, Ilijaš, pa i kvart - Grbavica ), a koje su u toku rata bile pod kontrolom srpskih vlasti. Ko je onda poubijao na stotine i hiljade Srba u tim delovima grada???

Takođe, sačekaj još malo, tek uskoro trebaju da se počnu otvarati brojni sudski procesi za stradanje Srba i u samom Sarajevu. Nisu Srbi u Sarajevu sami sebe zatvarali, niti su dobrovoljno odlazili u preko 124 sarajevska logora, koja su bila pod kontrolom muslimanskih vlasti. Ne žuri se sa samo svojom istinom, jer je istina jedna i nedeljiva i niko nema na istinu ekskluzivno prava, pa samim time ni ti, a bogami ni ja.

Neće proći sarajevska priča da su svakog Srbina u Sarajevu ubili zloglasni kriminalci Juka i Caco. Mrtva usta ne govore, pa je najlakše da se sve prevali na njih! ? E, to neće moći!

Zato te još jednom molim da sačekaš još izvesno vreme i uveričeš se da u ratu nije bilo samo dobrih momaka ( muslimana ) i loših ( Srba ), kako su to belosvetski i domaći lobisti i razno razni hoštapleri u interesu muslimanskog naroda medijskom propagandom preparirali. Stvarne činjenice su sasvim drukčije i one su neumoljive...

Idi na stranu - |listaj dalje|