fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poturice - 17654 - 20.04.2008 : Violeta Dzodan pakrac - best (0)

Odakle poticu Slaveni?


Poštovani ovoga sajta, ne mogoh izdržati a da se ne javim i da kažem koju riječ jednostavno me boli ta mržnja i nesuglasice naših naroda. Ne samo u povijesnim svjetskim knjigama, nego i na internetu se može naći porijeklo našeg naroda podvlačim našeg razjedinjenog naroda!!!

Mi svi dođosmo braćo iz daljine... Afganistana, Iraka, Irana i Indije ako niste znali i naš jezik potiče iz tih krajeva, al' naš Turci poturčiše, katolici pokatoličiše drugi primili pravoslavnu vjeru i tako nam se to desi... A na ovom svjetu postoje samo dve vrste ljudi.. dobri i zli... nema druge.

Isus, sin božji, je rekao "Nemožeš točiti iz jedne čaše gorko i slatko niti može čičak rađati smokve... "

Narod naš gine jer nema znanja.... Dragi moji vjera treba da bude vjera u Boga, a ne podjela... Bog sjedinjava i nikad ne rastavlja... jedan je Bog za sve narode svjeta pa i za naše! Nema drugog neba za muslimane a drugog za hrišćane svi od jednog Boga potičemo! On nas zna po imenu a ne po zgradi u koju idemo da se molimo... Svi ćemo jednako doći pred Boga da odgovaramo za svoja djela... Dobra ili zla.

Pa ako hoćemo biti neko... budimo ljudi. Ko ubije sam sebe ubije jer mira nema dok je živ, isto tako ko mrži... Sam sebe mrzi jer će mržnja izjesti njegovu dušu i život skratiti... Mudar čovjek pazi na svoje puteve i ne čini nikome zlo... blago njemu jer će biti zaštićen u dane zle.

Bog sa Neba gleda i cjelo nebo se čudi... na sve što rade ljudi... pa zar zaboraviše raj i život vječni zabadava dan.... Andjela vojska svuda je oko nas iako ih ne vidimo i ne čujemo njihov glas!

Mi nismo sami na ovoj planeti. Bog nas veoma voli i svaku molitvu čuje dobar Otac Nebeski! Zemlja jeca i podrhtava zbog tuge na zemlji i ratova Antartica se otapa... More buči.. Bog sa neba zove narode moj.. Dođite k meni dok još vremena ima da pribavite spasenje svojim sinovima!!! Ostalo je naša odluka..
Idi na stranu - |listaj dalje|