fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 17405 - 11.03.2008 : Zli bob Sokolac - best (0)

Lažnjaci opet na glavnoj ulici


Ovih dana u nasem malom gradiću, posle kraće pauze na scenu su ponovo stupili dvojica starih, svima nama dobro poznatih lažnih mafijaša (Drinčić i Krša). Kao i obično oni uvijek imaju neku novinu koju donesu u naš grad od svoje braće Paljana. Naime, radi se o tome da su ovaj put dovezli cijeli vozni park od Paljana i tako digli cijeli grad na noge.

Sva sredstva oko isplate za ova auta snosio je Drina, jer je Krša u vrlo teskoj finansijskoj situaciji, al kao veliki drug Grand Brade dobija da obiđe po koji krug okolo Sokoca. Al da nevolja bude veća Krša kad god uzme Granda nestane mu goriva, jer on sipa za cenera praveci se da nezna kubikazu od 4. 2 kubika, misleći tako da moze obići cijeli krug.

Al' Krša je smislio kako da produži sebi zadovoljstvo i zadrži džipa i sebe što duže na ulici. Naime smislio je da uđe u svaku kafanu koja se nalazi na glavnoj ulici i u njoj se zadrži po 15-tak min. , vrteći ključeve u ruci i praveći se da ne može nista piti, jer ide brzo.

Tako da on zna kako sad - pa sad ubiti dan, sa rashodom od 0 KM dnevno.

S druge strane Drina raspolaže sa značajnom lovom, al' on ne smije da svraća u kafane pa mora da se voza po cijeli dan, tako da Kršina taktika od 0 KM rashodima ne može da prođe kod ovog lažnjaka.
Idi na stranu - |listaj dalje|