fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

kosovo - 17347 - 23.02.2008 : Serbian Power - best (0)

Najjači smo, najjači


"Pisac" je najprije sebe okarakterisao u naslovu a u produžetku dao i odgovor zašto se ovakvi "cenzurišu". On vidi ono što njima odgovara, pa i klipve po sopstvenoj želji bira. A neki to vide i drugačije.

Niko normalan nema razlog da likuje zbog situacije nastale samoproglašenjem nekakve surogat-kvazidržave na otetoj srpskoj zemlji. Američka politika ovaplođena u liku i djelu stupidastog prezidenta u potpunosti je izgubila kompas i ona je ta koja srlja u blato iz kojega povratka joj nema.

Kolan svečevoj kobili pukao je u Iraku i Avganistanu i kola su obrnula niza stranu. U svojoj bijedi i nemoći Ameri i njihovi podrepaši odlučiše da u Evropi podupru stvaranje nekakve šiptarske državice, kao, oni nisu protiv muslimana. Samo, ovi muslimani su (uz bosanske) jedini na šaru zemaljskom koji nemaju izvore nafte. Slučajno! ?

Ovakav potez bezumnika koji ne znaju šta rade a rade šta znaju uzrokovao je za njih vrlo nepoželjne stvari. Došlo je do ujedinjenja svih Srba, što odavno nije bio slučaj, a za šta je dokaz onih 500. 000 duša ispred skupštine kao i moleban (molitva za spas ugnjetavanih i opamećenje ugnjetača) u Hramu Svetog Save koja je složila i obožila sve ovovremenske srpske vođe (Vojislav Koštunica, Boris Tadić, Tomislav Nikolić (umjesto Voje), Milorad Dodik, Andrija Mandić, Predrag Popović). Uz svoj narod stali su i najveći srpski sportista Dejan Bodiroga i u svijetu čuveni srpski reditelj Emir Kusturica.

Svijetu je poslata jasna poruka da Srbi ne daju ono što je srpsko, da su svi kao jedan u tom zavjetu. Naravno, neće se stati na verbalnom djelu. Ima se još aduta. A tu je i preostali dio do 200 miliona jer su Rusi jasno rekli da im ovaj put neće biti mrsko da se malo uključe u situaciju. Pa i njima je dodijalo ovo NATO vršljanje sve bliže granicama. Ko zna, možda se i koje dugme trebadne pritisnuti.

Gdje će u tom slučaju "Miševi" (što bi rekao Kusta), najmanje je važno. Nevažni su uvijek u zapećku bili. Ovaj put možda u fildžanu završe.

A one dvije plavuše sa tenama? Pa svugdje ima tih plavuša, i više od dvije. Plavuše ko plavuše. Neki i to vole gledati. Kad već nisu za likovanje niti za šta drugo.

A Ameri opet sreće nemaju. Crnji koji je uz to porijeklom iz Kenije, pa još i musliman, namijenili ulogu ikebane, a on vodi! Favorit za novog prezidenta. Moraće ga odvesti do kakvog Dalasa. A tamo se, slučajno, zatrefi i kakav Li Osvald...

Onome smetenjaku će braća Šiptari sada sigurno i sat vratiti.
Idi na stranu - |listaj dalje|