fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

zlatan - 17339 - 22.02.2008 : Pitar Sarajevo - best (0)

Jeben,lud,zbunjen-nenormalan!


Poštovani,

Biću sretan ako se moderator objavi ovaj tekst jer ne vidim nikakvo pravilo o objavljivanju tekstova osim etničke pripadnosti "pisaca". U zadnje vrijeme je cenzura gora nego u ratno doba.

Ono što želim reći je sljedeće. Ne vidim kakve veze imaju ovi klipovi sa aktuelnom situacijom. Bolje bi bilo da su moderatori postavili video klip "Kosovo za patike" i da vidi svu nemoć i bruku srpske politike. Ruše se i pali sve američko ali se "Leviske" i "Nike" ne spaljuju nego nose kući. Pa nije valjda ono sve organizovano da se pokrade što se stigne a opet će svu štetu morati nadoknaditi ti isti Srbi.

Ostade nekoliko hiljada Srba bez primanja koje su zarađivali kod "mrskih zapadnjaka". Ode Kosovo bez ispaljenog metka a tek je sad došlo iz guzice u glavu da je Kosovo izgubljeno prije devet godina. Valjda su mislili da se šipci zajebavaju...

Neko će pomisliti da likujem nad situacijom u Srbiji, međutim nije tako. Srbija tonući u blato povlači i nas ovdje u glib a to mi se nimalo ne sivđa.

Pozdravljam gospodina Aldina i njegovo mišljenje, ali mi se ne sviđa što svoje tekstove malo ne "doradi" u estetskom i gramatičkom smislu.

Pozdrav dobronamjernim!
Idi na stranu - |listaj dalje|