fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sarajevo - 17099 - 21.01.2008 : Gromovnik Republika Srpska - best (0)

Mudžahedin demokratija 1.


Ljubica Đokić-Spasojević (72), koju su preksinoć u sarajevskom naselju Hrasno benzinom polila, a potom i zapalila dvojica maloletnika, oporavlja se na na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju bolnice "Koševo". Starica je primljena u bolnicu sa teškim opekotinama glave, lica, šaka, ramena i leđa.

  • "Vatra je zahvatila oko 20 odsto tela, većina opekotina je trećeg stepena, a lekari je pripremaju za dva hirurška zahvata" - izjavila je juče za "Blic" portparolka Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo Biljana Jandrić. Ona je objasnila da se operacija, zbog godina starosti, ne može obaviti sve dok njeno stanje ne bude potpuno stabilno.

    Nesrećnu staricu razbojnici su presreli u trenutku kada se vraćala iz prodavnice, ispred lifta u zgradi broj 124 u Ulici Azize Šaćirbegović. Nameravali su, kako je juče izvestila sarajevska štampa, da je opljačkaju, a kad su se uverili da starica nema para, posuli su je benzinom po glavi, zapalili i pobegli.

    Iako sva u plamenu, starica je uspela da stigne do ulaza u zgradu gde su joj u pomoć pritrčale komšije. Oni su uspeli da plamen ugase polivajući je vodom. Staricu je potom u koševsku bolnicu prevezla Hitna pomoć.

    Inspektor-koordinator za maloletničko prestupništvo u kantonalnom MUP-u Mićo Letić potvrdio nam je da su dvojica uhapšenih "podvrgnuti operativnoj obradi" i da se još ne zna šta je motiv razbojništva. Napadači su M. R. (14) i H. R. (15), ali ni Zornić i Letić nisu mogli da kažu imena uhapšenih jer se radi o maloletnicima.

    Portparol MUP-a Kantona Sarajevo Jusuf Zornić potvrdio nam je da su uhapšena "dvojica maloletnika romske nacionalnosti koji su odranije poznati policiji".
  • Idi na stranu - |listaj dalje|