fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 17091 - 19.01.2008 : Aldin - best (0)

Treba misliti o svojoj glavi


Vidiš poštovani Tomiću, naš narod bježi iz svojih suhata i bez rata. Narod je ogorčen. Prošlo je 17 godina poslje rata, a svakog dana sve je gore. Pričam sa prijateljem iz Nevesinja, i on kaže da omladina masovno odlazi vani, u strane zemlje. A takoje svugdje sirom BiH. Ja isto mislim da nam neće trebati rat da raselimo ljudstvo još jednom, ode omladina sama i ja ih sve više i više razumijem.

Sve je više lopova, dilera, ubica. Sve je više samostalnih majki, koji svoj dinar zaradjuju prostitucijom, koje to rade za komad hljeba, baš kao nekad u ratu. Bjede je sve više i više. Pa ko ne bi pošao u svjet za bolje sutra. Šta su učinili ti naši lopovi predsjednici za tih zadnjih 17 godina? Nista! Rasturili su državnu imovinu i natjerali narod da krade, ubija, otima.

Kad ode omladina ostaće samo starci i lopovi, pa se pitam koga će tada krasti, ubijati, od koga će otimati. Možda sami sebe. Čak kada bi dobio dvadeset miliona na lutriji ne bih se dolje vratio, je je to Balkan, to su govna koja smrde dalje nego što to oni misle. Pozdrav svima od Aldina.
Idi na stranu - |listaj dalje|