fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 17055 - 15.01.2008 : Iiiiiii Ovaj Sokolac - best (0)

Romanija


Pa nek' bude direktor ko hoće! Ali nece neko obezbjediti plate i svu idilu koja karakteriše jednu firmu? Da neće neko da vrati Romaniju na stari kolosjek? Pa to muntaju one koji još sanjaju o onoj nekadašnjoj Romaniji koja je hranila Sokolac! To samo oni što žive od predrasuda i misle da će ih opet Sunce ogrijati. NIKAD NARODE, NIKAD!!!! Sve je to laz i krađa, pa dokle ćeš narode gutati udice, dokle! Osvijesti se jednom. Kurta sjaši, Murta uzjaši. .

Davno je umro Josip Broz Tito, to više nikome do njemu neće poći za rukom. Oće da još jednom narod pokradu i da naprave farsu od Romanije. Narode poslije izbora će da vam podijele malo vrijednosnih čekova i dati vam knjižice, i na biro. Kao opet neko sabotirao i nije mogla Romanija dalje. Biće tako na kraju. Eto kao pokušali smo ali lokalne vlasti ne daju, sabotiraju i tome slične izjave laži i gluvarije.

Pa od početka smrdi zar ne vidite! Pa da neko ima žarku želju da Romaniju digne na noge javno bi krenuo i ne bi sumovlakom se nagađalo ko je direktor. Nego bi se javno krenulo i ljudi uposlili i uhljebili a firma bi bila gigant po drugi put.

Ti meni ličiš na nekog uhodu iz SDS-a. Zbog toga ću ja da ti odgovorim!

Vaših "pet minuta" je trajalo - petnaest godina. Vi ste imali privatne brente koje zapošljavaju malo radnika, ali ste uspjeli da isječete svu šumu. Kritikuješ ostale, a gori si od "radio Mileve". Omani se ogovaranja, i pusti ljude da rade. Budućnost tog naroda je u pokretanju jednog javnog preduzeća, a to može biti samo na ruševinama "Romanije". Vama treba ukinuti brente, a vas strpati u zatvor. Treba krenuti sa razvojem drvne industrije, a ne samo sječom i prorezivanje trupaca. Treba pošumljavati, i obnavljati ono što ste vi uništili.

Ne sumnjam da neće biti krađe, ali u svakom slučaju biće bolje nego što je bilo do sada. To ti mogu garantovati životom, jer ono što ste vi uradili za zadnjih 15 godina Turci nisu uspjeli da urade za 500. Ostavili ste narod bez gaća i budućnosti!
Idi na stranu - |listaj dalje|