fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sokolac_komentari - 16931 - 03.01.2008 : Rammstein - best (0)

RE:U penziju


Toliko degutantno zvuče ove "pojedinosti" o takozvanoj "mreži podrške Radovanu Karadžiću"? Ljubo Ećim? Još ako je to potvrđeno iz američke ambasade? Nemamo mi šta više da mislimo, sve nam je lijepo napisano, a naročito, ono "... kada je došlo do demokratskih promjena u RS 1997. godine... " :)))
Kako su izgledale te "demokratske promjene"? Da li su to bili tad raspisani neki izbori nad izborima, demokratskiji nad demokratskijima? Šta se podrazumjeva pod tim demokratskim promjenama? Dolazak, trule babe, sa Dodikom & bulumentom, i kompletnom "opozicijom" na vlast po američkom diktatu?

Američkim svježim tajkunima protiv tadašnjih vladajućih tajkuna tipa tintora, mandića, kalinića, ostojića... ?

E, zemljo srpska, šta li si ti Bogu skrivila da se po tebi ovolika g. vna valjaju! ?

Onda kako to, da sve te kriminalne grupice rade u "mreži podrške R. K. " čak i oni momci koji su bili djeca kad je Radovan bio vlast u RS, i koji su siguran sam, Radovana samo gledali na TV-u i na slikama! Al' eto svi oni rade za Radovana.

Stvarno se pitam čemu služi 13 milijardi sivih ćelija u kori ljudskog mozga, ako može neko nešto tako da proguta kao informaciju!

Radovan odavno ne predstavlja nikakvu političku moć, ni vlast. Da bi se neko stavljao na raspolaganje baš njemu, a i da je to relativno tačno, onda kako se relativno lako ili slučajno uvijek dođe do ljudi iz "mreže podrške", a nikad do samog glavnog plijena tj. Radovana! ? I koliko to onda treba količina svježeg novca, Radovanu u "nekoj romanijskoj pećinici" za novine, kafu, piće i cigarete?

Ako ovakve informacije služe za dokoličnu sokolačku "kafansku inteligenciju", onda me i ne čudi što smo tu gdje jesmo!

Da neko valja gudru, nije upitno, ali postoji li "srpska droga"? čiju to onda drogu valjaju? ko kontroliše danas Avganistan, Kosovo, Kolumbiju... i sve te centre odakle se pravi "isporuka"?
Pa sve to Amerika kontroliše i vlada kompletnim svjetskim tržištem narkotika, a samo totalni neshvatači, tumače po svom primitivnom shvatanju!
Zato upamet' se dobro braćo Sokočani! Ne podliježite nikakvim "savremenim konverzacijama", stereotipima, prošlost-budućnost, crno-bijelo i sl.

P. S. mada ja nisam rođen na sokolcu, ali sticajem okolnosti tu živim 20 godina, i manje-više poznajem i ljude i ambijent!
Idi na stranu - |listaj dalje|