fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politicari - 16876 - 28.12.2007 : Rammstein - best (0)

RE: I mlade a stare lopove u zatvor


Ne mogu da se načudim, ovom pisaniju nekih "simpatizera" snsd-Dodikovih gulanfera!

Prosto imam utisak, da se piše o nekom prepoštenom svijetu i da ja ne živim tu gdje živim i ne vidim svu tu ljepotu, koju tako eksplicitno predstavljaju ovdje razni "dopisnici"!

Ni da se smijem ne mogu, jer ovo je tragikomično!

Šanjo "spasilac" šume i šumaraka, zaposlio 160 "novih radnika"?

Kojih? Kad su to bili oglasi i konkursi raspisani za nova radna mjesta, nešto nisam nigdje pročitao tako što?

Možda mu ubrajate i onih jadnika što jesenas i po kiši odoše da posade sadnice po kršovitom Glasincu, i ona prevarena djeca, što im ni do dana današnjeg nije platio ni pfening po sadnici!

Ko su ti silni zaposleni?

Oni što ih Šanja mijenja kao hokejašku postavu, deset primi, pa ih zamjeni desetoricom u po mjeseca a obećanu platu od 350 km, prepolovi "bratski" da nikom "ne kriva"!

Hvalite se braćom "Čolovićijima", kao oni donose kapital u Sokolac!!! Koji? Čiji? Braća Čolovićiji sa braćom gašijima iz sarajevskog-šiptarskog klana!

Pitanje je kad će gaši preuzeti sve to, ako ih u medjuvremenu ne srede iz suparničkog klana, ćele-bajramovića!

Hvalite gulanfera Dodika! ?

Tu bitangu, koja uze zgradu telekoma u Banjaluci, a ovu u Srpskom Sarajevu, pustio da propada! i on vam obećava 200 m. od Telekoma, kao pomoć istočnom dijelu Republike Srpske! ? Kao da on od nas ništa nije prodao, niti uzeo, već nam poklanja (naravno) naše!

Gulanfer, šalje razglednice školama i djeci iz "zlatnog salona" iz "plavog" iz ovog iz onog, a traži "pomozite školama"? pa što im ne posla koju marku!

Gulanfer, postavi onu sjedu drtinu za predsjednika RS, gulanfer, bi da naredi i narodu u Srbiji koga da bira-njegovog ortaka Tadićija, tog što mu je "štimao" da kupi još jednu vilu u BG!
Ko je on da svima može tako da naredi? I svi treba da ga klimajući glavom slušaju? gdje su pare od RANAF-a? Šta će biti sa RITE-Gacko? koliko je milijardi izgubila RS na Banjalučkoj berzi?

Koliko nisko mogu pasti naši ljudi? Zar smo se za ovo borili? Da ti gulanfer i kaišar, ratni profiter, bude vođa i glavni dasa Republike!

Ovo je sramotno! Dno dna!

Šanje, banje, sve se otima, pljačka, razvaljuje, "stovarišta otpada" cvjetaju! Režu se stara preduzeća i prodaju kao staro gvožđe na otpadima, raznim "milkusima", "medexima"... onaj kome ni ime ne bi da spominjem, sasiječe "UNIS" kog su radnici bili podigli, poslije deset godina stajanja, ali eto on nije mogao da zbavi licencu!

Bolje je sve to pogasiti i rasprodati u staro gvožđe!

E svaka vam dala, kad ste tako elokventni, vizionarski spremni, vispreni da iskusno "provalite" i pronađete "prave ljude" za "pravo vrijeme"!

Samo ne znam koje vrjeme! ?
Idi na stranu - |listaj dalje|