fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 16803 - 24.12.2007 : Jazid zinedin Zidan Sošo - best (0)

Sokolačka ličnost godine


Glasam za Brana Čolovića.

Višegodišnjim angažovanjem na polju investicija, inovatorstva i pronalazaštva ostvario je nešto što nikome još nije pošlo za rukom:

1. Napravio hotel sa modelom skakaonice ispred ulaza. Vjerovatno je namjena hotela smještaj gostiju ljubitelja skijaških skokova ili letova. Još nije razjašnjeno gdje će se održavati skokovi pa malobrojni slučajni gosti mogu posmatrati takmičenja iz Garmišpartenkirhena ili Planice na TV.

2. Izumio i napravio fabriku izvorske vode iz česme koja se vodovodom dugim 15 km transportuje sa izvorišta do punionice. Do njegove pojave u sferi iskorištenja voda važilo je pravilo da je izvor od fabrike vode udaljen maksimalno 30 m. Voda je jedinstvenog hemijskog sastava, obogaćena fekalijama i bakterijama po ukusu gastronoma iz Burundija i Lesota te je stoga nema na domaćem tržištu.

Nedavno se dokazao i kao tužibaba otkucavši Velikom Šefu Dobra Jovičića i njegovu ekipu zbog pjevanja srpskih šovinističkih pjesama, pa ih VŠ i RBŠ(anjo) posmjenjivaše (doduše zakratko, ali... ).

Njegova vlastita podrepna muva (zelena) P(u)etko izdejstvovao Mu tričavu opštinsku zlatnu plaketu ali je on zaslužio mnogo više.

Ako nije ove godine ličnost godine, pa kad će?

Dodik i Čolovici, Mirko i Brane
Idi na stranu - |listaj dalje|