fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 16790 - 23.12.2007 : Cica Podromanijski - best (0)

Ko ce biti sokolacka licnost godine


S obzirom da se bliže Novogodišnji praznici, a da je u Sokocu trenutno najpopularniji ovaj forum, predlažemo da se preko interneta izabere najuspješniji Sokočanin u 2007. godini. Zbog toga, molim sve koji žele da glasaju da se jave i odaberu nakog od kandidata i obrazlože.

Potencijalni kandidati:

1. Crveni Mundir - Mačar - čovjek sa najviše diploma u Sokocu, što kupljenih, što lažiranih. Najzalslužniji je što je u Sokocu otvoren "Balega univerzitet" i što je dokazao svima kako se lako narod isisava. Pripadaju mu zasluge i za to što je omogucio Zikinom Petku i Bjelanu da steknu diplome. Bavi se zemljoradnjom i stočarstvom, proizvodi najkvaliteniiju sortu paradajza u BIH.

2. Petko Vukojčić - našao novi model, odmah nakon Romanije kako da sa skromnom platom iz opštine udovolji ogromnim prohtjevima razuzdane Irene, Suze i Jelene Dunže...

3. Zoran Bartula - čovjek koji je oteo pare od Sokolačkog naroda i odnjeo ga na Pale i napravio tržni centar, koji pored TOM-a posluje kao str. Sneki na Sokocu.

4. Reduša Arbinja - naslednik Milanka Borovčanina - Romsoka, koji je napisao veloki broj pjesmi o "Balegi" i čija se knijževnost smatra remek-djelom umjetnosti.

5. Sisko - najveće zasluge za ogromni napredak Sokoca u protekloj godini. Pokrenuo zajedno sa Kasipunom i Mundirom privredu i smanjio broj nezaposlenih zapošljavajući na VUB-u i opštini šljam i špijune SDS.

6. Kalfe Musafir i Čela Bakmaz - zbog velikog broja pređenih kilometara po Sokocu i zbog voznje profesora sa eminentnih privatnih fakulteta iz Srbije, Albanije, Tunguzije...

7. Duca Delić

8. Lažni Sicilijanci

9. Bašo komandir

10. Vova Maić

Organizacije:

11. SUP Sokolac

12. SDS - Majke Srebrenice - Sokolac

13. Sud - Sokolac

14. Drca trade
Čiča, jebo sliku svoju, pa nemoj da mi mog prijatelja Ducu miješaš među "Majke Srebrenice" i "Lažne Sicilijance". Nije Duca takav, siguran sam! Uz jedno dobro prevaspitavanje, od njega bi se mogao napraviti dobar političar.

Predlog ti je dobar, ali mislim da treba ići sa pravim kandidatima. Ja za početak predlažem:

 • Krsmanović Predraga - Kršu - trenera KK "Glasinac", koji je u zadnjih 7-8 godina učinio mnogo za sokolačku košarku.
 • Mitra Krunića - trenera Džudo kluba "Sokolac". Naši džudisti su osvojili mnogo medalja u ovoj godini, a imaju i tri zvanična prvaka Bosne i Hercegovine.
 • Gorana Cvijetića - Takača - Zaslužnog trenera sokolačkih atletičara, prije svega Ilije i Gorane Cvijetić, o kojima nema potrebe ovdje govoriti. Moj rođo ima samo dvije mane: što je Cvijetić i što je iz Sokolovića.

  Takođe bih savjetovao SDS-u da posmrtno odlikuju Željka Markovića. Na taj način bi se javno ogradili da nemaju ništa sa njegovim ubistvom.

  Vama prepuštam da napravite spisak najzaslužnijih sportsta, što mislim da bi bila dobra tema za diskusiju, pošto mnogo bivših Sokočana i ne zna kako dobre sportiste mi imamo.

  Što se političara tiče, tu ne bih ulazio mnogo u diskusiju, ali znam da treba pomenuti nekoliko njih, uglavnom onih iz SNDP stranke. Njihov jedini problem je što im "veliki šef", i "mali šef" ne valjaju ni lule duvana, inače bi bili jako dobra sokolačka opcija.

  Što se biznismena tiče - među njima nema kandidata. U ovoj kategoriji bih dodijelio nagradu "Najveći kandidat za zatvor u Kuli", ali ovdje bi se vjerovatno složili da je Šanjo neprikosnoveni broj jedan, tako da nema potrebe ni da organizujemo ovo glasanje.

  Što se mene tiče, moj kandidat je Slavko Vuksanović - Zika. Jedan običan čovjek, koji živi na selu, je shvatio da je njegov život prošao, pa je odlučio da bar njegovi konji imaju budućnost. Zbog toga je odlučio da ih upiše na VUB - cijenjenu visokoškolsku ustanovu za kadrove ove vrste. Zika me mnogo podsjeća na Andrićevog kmeta Simana, pa ako je Andrić dobio Nobelovu nagradu u Štoholmu, onda bi i Zika trebao da bude proglašen za ličnost godine u Sokocu. Ziko majstore, ja svoj glas ustupam tebi!
 • Idi na stranu - |listaj dalje|