fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sport - 16785 - 23.12.2007 : Cica Romanijski Crvene Stijene - best (0)

Politika i sport


Željko, u pravu si u svakom slučaju. Ja mislim da ne treba da zaboravimo ni naše fudbalere, odbojkaše i ostale sportiste. Bili smo svjedoci kroz šta su fudbaleri prošli, i kakvu su muku mučili sa tadašnjim rukovodstvom kluba. Sjećam se jedne prilike kada su na utakmici čitali sastav timova i rukovodstva, šefa stručnog štaba. Pri tome su se zahvaljivali na pomoći predsjedniku IO kluba, tvom komšiji Bjelanu.

Tada je 11 igrača bilo sa strane, u prvoj postavi. Zahvaljuju mu se javno pred publikom, kao on nešto učinio za klub. Ako hoćemo pošteno, svukao ga je do dna i još rastjerao omladinu za svoje interese. Šta su sve tad narodu pričali i šta su sve lagali jadnim ljudima, kao Bjelan dobra vila. Napravio se dobar, pa dovodio igrače sa svojom svitom, kao da pomogne klubu a znalo se koliko uzimaju igrači, a koliko Bjelan.

Radi takvih ni sport a ni naš grad još dugo neće vidjeti svjetlo dana. Kažu neki, da nam je kako u Evrposku Uniju, a ja kažem da nam je kako raskrinkati Bjelana i eto nam Evrope. Za pola godine Sokolac bi se preporodio i postao sasvim drugi grad.

Pozdrav od Cice!
Idi na stranu - |listaj dalje|