fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilijas - 16775 - 21.12.2007 : Dunja Adzic Beograd - best (1)

Ilijaški Nemanjići-Ratko Adžić


Neki komentari su postavljeni odavno, ali eto ja sam sada naletela na njih. Prvo gospodine vi koji ste rekli da je knjigu " Ilijaški Nemanjići" napisao moj otac Ratko Adžic je totalna dezinformacija jer je tu knjigu napisao moj rodjak Velimir Adžić. Ne bih želela da ulazim u dublju raspravu jer iako su prosle tolike godine, sva se stresam na neke laži.

Da Ilijaški junaci nisu baš junaci i ne samo Ilijski već svi srpski u toku rata ne bi većinska teritorija BiH bila naša, što se posle Dejtona prebacilo u vašu korist. Da je bilo kriminalaca i lopova bilo je i to na sve tri strane, tako da tome ne vredi ni raspravljati. Baš sam malo pre naletela na neki ultra-nacistički muslimanski sajt gde se moj otac spominje u nekoj krađi nekih golfova, nekih para, pa ne znam da li da se smejem ili plačem... Pošto se smrzavam u dvosobnom stanu jer grejanje ne postoji, a taj Ratko Adžic sa tom "gomilom" para eno ga spava u dnevnom boravku na trosedu, jer nemaju svoju sobu (sa milionima ispod jastuka, haha.. ). Živimo, eto, bogato od njegove profesorske plate. Pa eto pijem kafu i zamišljam šta bih sve mogla da radim sa tim parama što se moj otac nakrao. Bagatela rasprodajemo zemlje što imamo tamo da se skrpimo ovde kao i većina.

A sto se knjiga tiče pre par godina moja mama je napisala stvarno divnu knjigu zove se "Pisma iz Ilijaša" sastoji se od pisama koje je slala mojoj tetki u Beograd i u njoj se spominje dosta ljudi iz Ilijaća i okoline. Videću u nekih sledećih par meseci da napravim sajt i "online" verziju knjige pa da svima bude dostupna.

Pozdrav svim Ilijašanima i Brezanima!

Dunja,
pozdravi tatu i reci mu da ga pozdravlja Željko sa Sokoca, onaj što je dolazio u Ilijaš sa Nikolom Poplašen.

Taj komentar o kojem govoris napisao je jedan musliman, ali se potpisao kao "Ilijas". U odgovoru na njega, jedan Srbin ga je ispravio.

Ako mogu išta da pomognem u vezi objavljivanja knjige tvoje majke na internet, stojim ti na praspolaganju. Ovaj server je jako posjećen, nema reklama i za tebe je besplatan. Imaš i punu slobodu kako da dizajniraš HTML stranice, a mogu ti i ja pomoći. Hvala ti što si ostavila svoj email, ja ću ti se javiti, a moj email je slavicnetŽhotmail.com.
Idi na stranu - |listaj dalje|