fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 16680 - 14.12.2007 : Aldin - best (0)

Za dusevne bolesnike


Moram priznati da imam mnogo kritike od svog naroda. Samo onaj ko nema hrabrosti da kritikuje svoje ne može ni kritizirati druge. Zalimo se na Srbe a ne shvatamo zasto. Zato što ne podžemo od sebe pa onda o kritikujemo druge.

Zar nismo doživjeli da se međusobno ubijamo u Kladuši. Hoćemo li i to pripisati Srbima? Mogu navest 1000 primjera gdje je Mujo utjerao Bajri. Dok su se neki borili za državu, drugi su postali bogati ratni profiteri. Pametno, zar ne? Neko nije imo za hljeba dok su drugi sipali benzin za 1000 maraka rezervar. Ne bih htio reći da mrzim svoj narod, samo ne volim lopove, nije bitno koje su vjere. Gdje su odjednom nestala ta ratna obećanja?

Ne bi se reklo da treba pitati ministre vlade gdje idu na odmor? Sigurno ne u Neum, jer je to za njih mizerno. Zašto naš narod ide u pustinju da čisti američka govna? Pa kako bi ministri drugačije živjeli. Jebe se njima za Mujom, Husom, Hasom. Iz ovoga se vidi da je balkanski narod teški duševni bolesnik, a posebno radikalni Srbi, Hrvati, Bošnjaci. Ja bih im preporučio da idu ratovati za Amerikance, a ujedno se liječite sa njima jer i oni spadaju u tu istu kategoriju bolesnika.

Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je naš narod toliko zaslijepljen i da toliko vjeruju političarima SDS-a, SDA, HDZ. Meni je jasno da je ovo srpski sajt, i da gospodin Željko mora i treba objaviti više naših komentara, mada to možda nekad neradi radi. Zbog toga vam preporučujem da olakšate tom čovjeku posao i ukrasite ovaj sajt, pametnim i lijepim komentarima. Bolje su i dječije priče nego neki komentari, poput nekih koje sam pročitao na ovom sajtu.

Navešću za primjer članak o BIH pornografiji. Stidi se svojih godina, kada mozes tako napisati, sram da te bude svog naroda i tvoje vjere kada tako nesto možeš napisati. Sa takvim komentarima zagađuješ okolinu srpskog naroda.

Oprosti Željko što sam napao ovog što je objavio ovu sliku. Siguran sam da i ti ne možes ništa protiv ovakvih stvari. Pozdrav svima posjetiocima ovoga sajta.

Aldin.
Idi na stranu - |listaj dalje|