fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 16598 - 08.12.2007 : Aldin - best (0)

Od Zvornika do Romanije


Danas sam pričao sa jednim čovjekom iz Nove Kasabe. Malo smo razgovarali o tvojoj stranici, i bio je iznenađen kad sam mu prenio tvoje informacije. čovjek koji je u Srebrenici izgubio 48 članiva svoje familije. Meni potvrđuje da sve od Zvornika pa do Han Pijeska sve bila muslimanska zemlja otetao poslje Drugog svjetskog rata od muslimanima. Od strane države Jugoslavije. Zemlište je pripadalo Hadjiji hadjic, Sulemanovica, Teindica i Hrnjcica. Od zvornika Cerska, Skuglici, Hrnjčići, Diviča Kamenice, Konjević Polje, do Han Pijeska. Bilo je samo jedno selo srpsko sa par kuća, selo Milići.

Kako možete tvrditi da je to bilo Srpska zemlja. Željko, prijatelu, ti si bar školovan čovjek i nemoj nasjedati na priče nekih srpskih seljaka, pa ja zbog toga ne pričam sa 70% muslimana zato što me pokusavaju lagati. Molim te objavi ovo. čovjek se kune u svoju ženu Milicu (mješoviti brak) i kaže da bogda izgorio ako me je slagao. Još mi tvrdi da u Kasabi nikad nije postojala crkva, tek sada poslje rata su je Srbi sagradili na Fatinoj zemlji zato se zove "Fatina crkva".

Tvrdi da u katastru još uvjek stoji da je zemljište oteto od muslimana, i da se to može i provjeriti, što šu i učiniti, jer me to zanima. Ja znam da ću dobiti veliku kritiku sa strane Srba, samo oni koji budu iskreni potvriće ovu priču. Molio bih te da ovo objavis. Atebi zelko objavicu broj mobitela dase i cujemo samo u povjerenju da nedas nikome a dacuti i imel adresu jos veceras kad stignem kuci. Pozdrav Aldin.
Idi na stranu - |listaj dalje|