fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

pero - 1652 - 02.06.2005 : Pero Rogatica - best (0)


Postovani gospodine Tomicu!

Vidim da voliš svoju Romaniju i Sokolac.

Vidim i da te boli nepravda koju provode kriminalci "obuceni u SDS dresove".

Mislim da ne treba tome veliki znacaj davati. Mi smo takav narod koji kad dobije prst uzme čitavu saku, bez obzira u kojoj stranci bio i koji sistem vladao, bilo socijalizam ili kapitalizam.

Lopovluk je sahranio i bivšu SFRJ, koja je za razliku od današnjih tvorevina bila država i imala je bar malo uređen sistem.

Za ovo 10-15 godina na našim srpskim prostorima sve političke opcije i stranke su imale "svojih 5 minuta", ali srpski narod nista nije dobio ni od jedne političke partije. Samo tone dublje iz dana u dan.

I ne treba puno pažnje posvećivati politici, jer mi smo okupirani, nas je milion, a njih milijarde.

Ono čemu bi Vi gospodine Tomiću trebali pokušati, kao i bilo ko kome je stalo do srpstva i neke perspektive na ovim prostorima, je to, kako da se današnja omladina odupre pošasti i razvratu iz španskih serija i ostalih nakaradnih sadržaja sa TV. Naša omladina nema sta da se nauči sa malih ekrana. Ustvari, uči se pogrešnim stvarima koje donose španske sapunice, anglo-američke serije tipa "Sex i grad", a nema takvih sadržaja koji treba današnju omladinu naučiti elementarnim stvarima formiranja i očuvanja porodice, kao osnovne ćelije ljudskog društva, ili kako Crkva tvrdi da je porodica crkva u malom.

Govorim iz tog razloga zato što je sve više slučajeva da se današnja omladina u periodu formiranja svoje ličnosti pogrešno vaspitava, pa sve manje dolazi do sklapanja brakova ili što je gore, da brakovi tako nakaradno vaspitane omladine vrlo brzo pucaju.

Očevidac sam slučaja da jedan pogani musliman od 55-60 godina za bijednih 20 KM "privodi" tri djevojcice od 15-16 godina (od kojih je jedna kćerka palog srpskog borca), i s njima radi šta god hoće.

Policija je u par navrata bezuspješno intervenisala, ali on i dalje provodi svoje orgije.

Zato poštovani gospodine, ako je moguće da na Vašem sajtu bude više nekog obrazovnog sadržaja, kako bi barem Vi stvorili jednu "oazu" kulture i obrazovanja, jer na TV i u štampi omladina ima samo da vidi sklapanje homoseksulnih brakova, drogu, nasilje i korupciju.

Vjerujem da niko od nas ne bi volio da naša Romanija koja je preživjela i tursku i austrijsku okupaciju, i sačuvala svoju tradiciju i čast, da se sada zapogani nekim nazadnim i nakaradnim trendovima poludivljih (latino)američkih prostora.Idi na stranu - |listaj dalje|