fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

srebrenica - 15951 - 13.11.2007 : Mladjo Sekovici - best (1)

Srebrenica i Naser Oric


Pozdrav za Željka, prije svega. U potpunosti bih se složio sa tobom u vezi tvoje izjave za Srebrenicu i Bosanskog zlatnog ljiljana Nasera Orića, kako ga muslimani nazivaju! Od samoga početka se znalo da je Srebrenica sve, a najmanje demilitarizovana zona. Naser je licno vršio selekciju zdravih i fizički sposobnih momaka i obučavao ih za napade i diverzije svega što je Srpsko.

Neki možda ne znaju da je bio jedno vrijeme u ličnom obezbeđenju tadašnjeg predsjednika Yugoslavije, a posle Slobodana Milosevica te odatle stečeno rukovanje oružijem i svim vještinama obučava i okuplja paravojne formacije. Naravno tu je pomoć iz ostalih islamskih zemalja, raznih obavještajnih službi kao i najveće medijsko-propagandne televizije BBC i CNN.

Zaštitom UN-a mogli su da rade sve što su htjeli, tako da je 1995. bila neizbježna. Naser je uspio da se izvuče, ali na kratko! Ovu priliku bih iskoristio da mu lično poručim da ima i drugo poluvrijeme, samo sada neće biti para kojima će kupiti svoj smrdljivi život. Srešćemo se! Bog čuva Srbe, sloboda ili smrt!
Idi na stranu - |listaj dalje|