fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 15856 - 08.11.2007 : Pitar Sarajevo - best (1)


Nije moje da komentarišem rat, ratne ideale, ciljeve jer iskreno u tome nisam na bilo koji način učestvovao. Komentirao sam ljude s kojim sam proveo cijeli život, s kojima sam dijelio radosti, tuge, provode, tuče, dobro i zlo. Nitko mi ne može reći da je rat normalno stanje i da ljude koje sam poznavao doživljam po osobinama koje su ispoljavali u ratu.

Kao što moral prestaje tamo gdje počinje politika, tako i normala nestaje u stanju kada popuste sve kočnice, kao što je to u ratu. Predrasude tipa ako se javlja iz Sarajeva, automatski znači da je loš ili da je musliman (hehehe), ne bih komentirao, ali hoću da kažem Roki ali i ostalim koji to ne znaju ili ne žele znati, pa i samom administratoru koji koliko tumačim je sa Sokoca dobacio u Sarajevo, da, zamisli, postoje ljudi koji su iz Sarajeva ili Vogošće (nas je ipak trola povezivala sa Sarajevom, rođeni smo uglavnom na Jezeru, koji smo završili fakultete, radili bogovske poslove u TAS-u, jednako se radovali željinim uspjesuma, ali i zvezdinom kupu šampiona) a zamisli nismo muslimani, ustaše, četnici ili što još ne, već bili i ostali obični, a normalni.

Rokin komentar je za pohvalu zato što mu je drag Zvornik, Bijeljina jer bože moj, to je srpska zemlja, ali eto meni su draža Vogošća, Ilidža, Ilijaš, Sarajevo jer su ljepši, zdraviji, ugodniji, a ako ćemo po Rokinom ili po moderatoru mnogo više srpski, nego svi Zvornici, Bijeljine, Srebrenice, Foče, pa i Banjaluke.

Gruntovno je lako i dokazivo, ratom zadržano, za razliku od nekih koji su nakon samo jednog približavanja na 23 km bili popakovani da napuste. To je realnost, a onda nastupa politika, lako je Crnogorcima raznim Miloševićima ili Karadžićima bilo reći napuštaj, jer je njih bolila ona stvar za krajeve koje su vjekovima naseljavali Srbi sa ovih prostora, koji su opstali i za 600 godina turskog zuluma, oni koji vole politiku ili koji vole lidere poslušali su, ali koliko je srca radi toga prepuklo nema statitističkih podataka.

Ali eto ima nas koji vole da upravljaju svojom glavom, a ne mrze ili ne krive ni one što drugačije misle. Na kraju Roko za godišnju platu koju si naveo (60. 000-80. 000 KM) hm, zvuči ono baš realno, sigurno ti se ostvario san da vozaš nekoga od onih koje ti vidiš svojim idolima, ja ti u tom smislu ne konkurišem, jer kao priznati inžinjer u TAS-u sam 91 zaradjivao tek oko 25. 000, nešto više u Wolsburgu od 91-03, a sad koliko je meni ili tebi auto stvar prestiže (hahaha), ja sam ih na stotine hiljada iz fabrika ispratio, u Vogošći na desetine KUPOVINOM izmjenjao, a nisam dobio odren što sam ih par lapio i preprodao u Srbiji, kao tvoj i Željkin idol N. Poplašen. Pozdrav svoj raji iz Vogošće i naravno svima uspjeh. Šućuru koji iz Bijeljine pita kako je u Vogošći sada isto ko u Bijeljini, Srebrenici ili drugim mjestima kad si ti tamo doselio. Mi smo žrtvovana i prodana generacija, ali valjda je tako suđeno.
Idi na stranu - |listaj dalje|