fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poturice - 15765 - 03.11.2007 : Cica Romanijski Crvene stijene - best (2)

Tursko pusto sve do Beča bilo


Zamolio bih Muju i Fikru, ako može da mi prevedu ovo što su napisali jer stvarno ne razumijem bošnjački. Ove neke riječi stvarno ne razumijem!!! O karakteru mi vi Bosnjaci nemojte pričati, jer vas karakter smo vidjeli u "ratu" i prije ovog naseg "lova na vas" 1992. godine. Vi ste od skora narod i nacija, jedva na kukanje i na potplacivanje kao sto i sad radite Lajčaku i EU.

Pazite!! Ne vi ne plačate nego islamske zemlje, vi ste dužni i Bogu i narodu!! čak ste dužni i entitetu koji vam je kost u grlu Republika Srpska. Evo ponesto prevedem pa reko da vam kažem. U svoj ovoj situaciji neko mora biti kriv i eto Srbi su ovaj put izvukli tanji kraj. Dodijaće i Evropi da vas vuče za sobom a vi da im rušite gradove, ambasade itd. terorističkim napadima. J... vas otac islamski, teroristički i odvratni. Šta ti imas da kažeš za jednog Vladiku pa pogledaj onog nepismenog Cerića, onu ciganku što oda po svijetu i traži milost za vas ljigavce.

Sad ovaj drugi dio je teško prevesti! Ali koliko sam razumio da osporavaš spisak poginulih u proteklom ratu, reče da jebeš pet stotina Srba razlike. Citat "pet stotina gore-dole, necemo biti sitničavi" tako si rekao. E pa jebem ti onih 20 u Visegradu što si ih pominjao sve po na osob ih jebem u kosti. Jebo te otac mrtvi takog pogana. A Fikri fiknem grob ćaćin, balijo smrdljiva!

Evo Željko ti je objavio tvoje sranje jebo ti svoje u Višegradu svih 20 koliko si ih nabrojao. Skini se više balijo prljava! Opomenuo sam te da ću dalje biti gad!
Tursko pusto sve do Beča bilo!
Idi na stranu - |listaj dalje|