fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 15737 - 01.11.2007 : Cica Romanijski Crvene stijene - best (0)

Ukloni se Mujo


Odlicno si skontao da treba da se skines sa ove stranice!! Nece Željko da ti kaze, jer je on osnivac ovog sajta i ne ide mu u prilog da on ti to kaze. To prevazilazi njegove kriterije koje je postavio na sajtu, i onako opominje nas nekoliko za sve i svasta.

Prvo Romanija nije u Visegradu i narod sa romanije nije imao veze sa tim genocidima, sto su se kako ti kazes desavali dole. Vidis kako ti zelis da omalovazavas, kajmak i krompir. Kao da gore nema nista dobro i lijepo osim krompira i kajmaka. Cudis se posle sto likuju na tebe, idi brate (rodjace) Mujo i seri nekome gdje si naucio. Pricas mi bajke neke sapunice a naj radije bi me volio vidjeti mrtvog sad nego sutra, jer sam Srbin i kome ti glumis ovdje finocu. Vrlo ironicno pricas o nekim stvarima, zato da ti pravo kazem da si mi odvratan od prvog dana.

Oces da kazes da je rijec masakr svojstvena za Romaniju i ujedno vrijedjas narod koji zivi tu, i oglasavas se na romanijskim sajtovima. Sta treba da skontam nego da nas provociras, ma nosi se u materinu i ti i tvoja Bosna i muslimani, meni vi ne trebate niti bilo kome sa ovih regija. Sa vama je zivot nemoguc to svi znamo odavno. Zao mi je za tvoju porodicu i za sve neduzne ljude koji su nastradali u ovom ratu. Zao mi je sto je to sve tako bilo ali nisi ti jedini kome se to desilo, niste vi jedini narod kojem su se desili genocidi. Ko je pobio Srbe i Hrvate? Dosli neki sa druge planete pa ih pobili ma nosis se vise i ti i Bosnjaci kukate ko picke to vam je svojstveno vijekovima ste bili hinje. Evo molim te civilizovano i kulturno sad a posle cu drugacije, skloni se sa ovih strana jer nama na Romaniji nije potrebna niti tvoja svijest, diploma, pamet, kuknjava za masakrom i te neke gluposti koje su vam i drzavu BiH stvorili. Mani nas palamudjenja molim te kulturno i civilizovano. Ovaj sajt nije za tebe ni otvoren ako ce mo pravo. A ovdje si ti jedini mazlum da ti kazem jos jednom sto forsiras svoje misljenje uporno, tako se i lazi plasiraju. Opusti se bas si isfrustriran, mislim za tvoje dobro!!!

Naucnice imas diplomu kao i jos dva miliona građana BiH i sta sa tim. Jesi ti nesto posebniji od tih ostalih osim sto palamudis kukumaces da nisi zapazen, posumnjao bih. Ave Ave!!! Ti imas diplomu klanjam ti se.

Kulturno te molim, idi i nemoj se javljati više.
Idi na stranu - |listaj dalje|