fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 15674 - 29.10.2007 : Don Marcom - best (0)

Srpska vjera - najbolja na svijetu


Dragi profesore, i ja i Željko smo svoje diplome stekli na Univerzitetu u Sarajevu, kada su ti fakulteti bili cijenjeni. Ispravka! Željko je svoju diplomu fakulteta stekao u Beogradu, gdje sam bio jedan od najboljih studenata na smjeru Informatika. Radio sam kao profesor Informatike na Ekonomskom Fakultetu i FPN u Sarajevu, i mogu ti reći da je i razlika između ovih univerziteta i prije rata bila ogromna. Kod vas su osvanuli ministri sa diplomama od posle rata. ( Mislim na bivšeg kantonalnog ministra policije Dina Zahiragića, nije se čovjek znao potpisati kako treba. ) Inače vam u državnoj upravi radi mnogo neobrazovanih ljudi. )

Našu himnu "Bože pravde" jeste napisao Srbin i Slovenac koji je živio u Srbiji. Vašu himnu je komponovao Srbin. Tekst vam je napisao i pokušao da pročita u Skupštini odlazeći američki ambasador. Nisam se u životu onako ismijao. Ono govno od zastave vam je sašio Visoki predstavnik.
Naš nobelovac je bio brat Srbin. Sam je tako rekao.
Naš najbolji režiser je brat Srbin Emir. Tako je on želio. Ja ga nisam na to natjerao. Inače mi je dosta njegovih firauna u filmovima.
Razumijem ga odrastao je na Gorici u Sarajevu.
Jedni od boljih fudbalera u Partizanu su bili Duljaj i Kežman i nekiv krkan Hatunić. Ali u Zvezdi nisu mogli igrati.
Šešelj jeste rodjen u Sarajevu, njegovi su iz Hercegovine, a vode porijeklo iz Rovaca od familije Šćepanovića. Prisustvovao sam skupu ovih bratstvenika pa ti to govorim iz prve ruke.
Slobodan, Vuk i Radovan, Arkan jesu Srbi iz Crne Gore kao i mi svi sa Romanije i Glasinca. Zato je nama matica i Crna Gora.
Nadam se da si se sada malo edukovao.

Pozdrav!

Svi veliki ljudi, poput Andrića, Kusturice i njima sličnih su uvidjeli vrijednost srpske nacije i kulture pa su se poistovjetili sa njima. Sada su naš ponos, i najbolji među nama.
Idi na stranu - |listaj dalje|