fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 15389 - 19.10.2007 : Laze - best (0)

Drinčić - lažni mafijaš


Čuo sam da u Sokocu postoji mafijaši i lažni mafovi. Pravi mafijaši su Kino, Mento i Oras, dok su lažni mafovi Miloš Drinčić i Krsmanović Vladimir zvani Krša Vlado.

Te lažnjake od mafova Drinu i Kršu ljudi svaki dan sa noge na nogu izbace iz jednog od sokolačkih lokala. Ja ne znam da oni igdje izlaze sem kod Vehbija u Mat-Pan. Miloš Drinčić je digao kredit od 200. 000 maraka i troši pare, kupuje auta i daje ih Paljanima pod kamatu, a on nema ni glavnice ni kamate. Miloš nosi i pištolj, ali ne smije ni da ga izvadi. Prije nekoliko dana ga je na sred Mat-pana kao kesu zgužvao Neno Radić. Mićko je ostao ko tužna sova.

A Krša je posebna priča za sebe. Osim što ne ide u lokale zbog neplaćanja sitnih računa od marku-dvije. Počeli su da im pišu i pjesme u Sokocu, kako je on navodno šmeker.

Mićo Drina ima još 1000 km od silnih 200. 000 km i kad to potroši kažu diže novi kredit, ali sada od pola miliona. Predložio je Bradi da to sve daju Paljanima pod kamatu i kako će posle toga moći lagodno da žive. Brada je rekao da ga voli takvog kakav jeste, jer uvijek ima ideje za pametne investicije.
Idi na stranu - |listaj dalje|