fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

moji_sokocani - 15380 - 18.10.2007 : Cica Romanijski Romanija - best (0)

Magistar ne popi ni kafe


Zdravo Željo zdravo brate moj. Ne mogu a da ne ispričam o sokolačkom magistru Nemanji Todoroviću(1978), revizoru "Srpskih šuma" još jednu priredbu koju je priredio u našem gradu, a koja se desila baš u Glavnoj direkciji "Srpskih šuma".

Sve se desilo jednog sunčanog dana. Magistar se probudio raspoložen da priredi još jednu u nizu od priredbi, ovoga puta na radnom mjestu. Došao je na posao i poručio kafu od djevojke koja radi kao kafe kuharica. Dok je kafa bila gotova njemu je baš pala na pamet glupost koju je njegov ujak Kile izvodio godinama dok je radio u "A. D. Romanija". Palo mu je na pamet da izvadi svoju "muškost" i pokaže je baš toj kafe kuharici izvjesnoj Višnjićki, a sada udatoj Forcan. Višnjićka je ušla i gologa Nemanju od pola na dole, kako maše sa svojom "budalom" ispala joj je i kafa i tacna. Jadna djevojka je pobjegla u ured direktora, tada Save Krunića koji je bio na službenom putu. Ipak magistar je ostao i dalje u radnom odnosu jer mu je ostanak prolongirao Cicko uz uslov da više ne vadi "budalu".

Sad gledam ove djevojke i žene kako sa nevjericom ulaze u zgradu "Srpskih Šuma" u bojazni da će ga magistar možda izvaditi i na samom ulaznim vratima zgrade.
Idi na stranu - |listaj dalje|