fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vub - 15362 - 18.10.2007 : Cicko Bjeli Sokolac - best (2)

Upisana nova grupa na VUB


Prva grupa studenata predvođena konjem i kobilom Zike Belovića upisala je popularni sokolačko-mačarski fakultet VUB. Upisani studenti morali su da prodju poprilično težak kvalifikacioni ispit, ali svi su položili. Prijemna pitanja bila su iz matematike i socjologije i bila su tipa opcijskih pitanja. Jedna od pitanja su bila:

1. Kad ubobemo šestar i opišemo kružnicu dobijemo:
a) KRUG
b) KVADRAT
C) ROMB

2. Na Drini ćuprija napisao je:
a) IVO ANDRIĆ
b) JANKO JANKOVIĆ
c) PERO PEROVIĆ

Moramo priznati da su pitanja bila jako teška al uz dobre astitente i sardnike ovoga fakulteta ipak su uspješno riješena. Spisak kompletnog prijemnog ispita biće naknadno objavljen.

Među upisanim studentima našli su se: Nino(Draga)Koprivica i žena mu, Mile Lizdek i njegov sin Nikola, šumari iz šumskog gazdinstva Sokolac, Super Beba, Bašo (bivši) Komandir, i ko zna ko još se naknadno upisao, al spisak studenata ćemo objaviti naknadno sa pitanjima i tačnim odgovorima prijemnog ispita.

PR (piar) MENAGER ovoga fakulteta Čela Bakmaz je na samom početku prijemnog ispita podjelio studentima uplatnice da uplate školarinu prije nego se predomisle i pristupe rješavanju zadataka koje su satavljali Zoka i Sisko, a većinu pitanja su preuzeli sa interneta.
Idi na stranu - |listaj dalje|