fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 15338 - 16.10.2007 : Vojvoda Janko Sokolac - best (0)

Zašto ne nabrojite kriminalce?


Pozdrav za, od juče, moga kuma Čiču Romanijskog, jer vidim da je počeo, baš kao i pop Milorad, da nas krštava na ovom sajtu.

To da si libero se vidi iz tvojih dosadašnjih pisanja, mada ni u tvom pisanju se ne vide neki argumenti već što narod priča ti to pripisuješ sebi. Da imaš muda to ti baš i ne vjerujem jer ako znaš ko truje našu djecu što to ne prijaviš organima gonjenja pa neka oni rade svoj posao.

Mogao sam i ja, baš kao i ti, da o Šanju pričam svašta ali sam želio da se vidi da mnogi u Sokocu o njemu dosta znaju, a da ni repom ne mrdaju.

Slažem se sa tobom da je Šanjo direktor ali mu to ne daje za pravo da kupuje sebi auta parama šumarstva ili iznuđenim novcem od brentista. Isto tako to mu ne daje za pravo da njegova djeca mogu da vozaju auta firme kad im se prohtje. Svi u gradu znaju da se čeka pogodno vrijeme pa da Šanja isprate na Kulu. Ti si pokrenuo ovu rubriku i neka Šanjo oprosti, od nekoga se mora početi a ima vremena i za ostale npr. Cile, Mirko, Žarko, Krša, Bartula, Nogoštić, te Zekovići, Obrenovići, Pejići, Pandurevići, Gordići, Orasi...
Idi na stranu - |listaj dalje|