fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 15333 - 15.10.2007 : Cica Romanijski Romanija - best (0)

Za Cara


Svaka ti čast Care, ma ti si Kralj, a ovaj Jatko Vodonoša(Vojvoda Janko) je intelektualni kolaps majstor. E pa glava me boli, odgovorih debilu na ono što me prozva. Ja jos ništa gluplje nisam čuo, samo rekla kazala. Ma pusti Jatka Vodonošu! Dijelim tvoje mišljenje a to Z........ su valjda Zekovići jebem li ga zna sav Sokolac. Pa regrutovao ih je drug Bole, pa sad u akciju. Jedan od najvećih je u pernici, jedan pravi kuću a šta će drugo nego regrute.

Slažem se u potpunosti sa tobom ovo je grad tame i jada, ali ubrzo će Košava sa Dunava. Ovdje neće biti sablji, ovdje će zbog profesionalne deformacije da radi štilovka. Pa neki neće moći da vjeruju ko se skrivao iza biznismena, direktora, videoteka, pekara itd.

Trenutno je tišina svi se boje sjenke, pošteni da ne izgube ono što imaju (prije svega porodicu i sopstvenu glavu) a lopovi se boje da ne dođu "new kids on the block" pa da ih ne izrokaju za male pare. Zbog toga stavljaju pancirna vrata, e joj a ova moja da se malo jače naslonis uletio bi mi u kuću ko metak. Valjda krijem lovu aaaaa, jesam mudar. Iza trulih vrata aaa!!!! Ma pusti "Care" vidiš da tu nema morala ni grama jednog. Zecovi su mi skolski bili, mogao sam i ja tako da neko kuka nad mojim bijesom. A što će mi to!!! A bili su mjera za glupocu Zecovi. U školi se sprdali sa njima. Volio bi da znam da li mislis ito na njih. Svako ce pokositi ono sto je posijao!! I sam kažeš da tiha voda bregove valja!

Pozdrav za "Cara"!
Idi na stranu - |listaj dalje|