fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politicari - 15331 - 15.10.2007 : Cica Romanijski ROMANIJA - best (0)

Za Mirka Čolovića


Moj partijski šef može biti, ili tako vi mislite. Za vašu informaciju, ja sam "libero" tj. nisam ni u jednoj stranci, pa zbog toga i gledam realno na stvari.

Mirko može da čuva krave u Primčićima, ako je šta pobjeglo od njegovog noža. Nemojte me vezati za tog provincijskog mesara molim vas, ako ćemo pričati lijepo recite. Mirko i Brane su dvije hulje, da veće odavno nisam vidio. A da su lopovi to je tek prica za sebe.

A ti navodno "Vojvoda Janko" jesi li ti u brijačnici ili na omladinskom sajtu, pa samo prenosiš šta je rekao ovaj, rekao onaj, ili priča narod. Pa sta si Jatko ti rekao? Sta mlatiš i zamlaćuješ omladinu daj dokaze za to. Ma ti si isti Sanjo, ne bi me iznenadilo da te on i napravio. Moj Jatko ti tri ciste u toj tvojoj tikvi nemas. Sanjo ce u pernicu kao i svi koji puše drugima onu stvar, pa kad dim navali na uši, onda bjezite noge usra vas guzica.

Mislim da ova omladina zaslužuje nešto konkretno Jatko a ne rekla-kazala. Pa j... li te Miš Bjeli prepoznah te. Pa oće li to biti Jatko prvi Q7 u Sokocu, pa jel' to ne smijes da kažes, pa reci slobodno. Da je sreće i ja i ti bi ga vozili, a lajući ovdje bogami mrka kapa moj Jatko. Pa neka ga vozi, voziće i prugastu pidžamu vrlo brzo. A nije koliko ja znam jedini on ima ga i Oras pa sta, Sanjo je direktor. Toliko moj Jatko, mislim da si me shvatio moj Jatko moj Vojvodo.

Pozdrav za Vojvodu Jatka
Idi na stranu - |listaj dalje|