fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

zeljko_markovic - 15283 - 13.10.2007 : Cica Romanijski Romanija - best (0)

U Sokocu vlada sloboda ćutanja


Na našu veliku žalost, mnogi nemaju pojma šta se sve dešava u sokolačkom policijskom gnijezdu, opštinskom Balu vampira i ostalim samostalnim dilerima i lopovima raznih kalibara. Zato bih prvo zamolio Željka da pokrene inicijativu i da on prvo da nekoliko smjernica.

Bas sam nedavno čitao službeni sajt opštine Sokolac, tu sam naisao na članak gdje se oglasio otac pokojnog Željka Markovića. Mnogo potresna priča o naporima tog čovjeka da se pokrene iz mjesta istraga o ubistvu njegovog sina. Ja dalje predlažem da svi oni koji znaju nešto o tom ubistvu ili su nešto načuli da to kažu ovdje, i tako će dati svoj doprinos unaprijeđenju situacije koja vlada u Sokocu. A svi znamo da u našem gradu vlada sloboda ćutanja, moranja i bezakonja. Šta se odluči na Balu vampira to policija sprovodi u djelo (mislim na poslušne policijske pijune tipa inspektora za: narkotike, kriminalistiku i krvne delikte). Zato vas molim da ne padne u zaborav smrt našeg inspektora, druga, poznanika, brata i prvenstveno srpskog sina Željka Markovića.

Dajte da učimo na njihovim greškama i da do toga više nikada ne dođe, dok je srpstva na Romaniji. Željko tražim od tebe da daš svoje cijenjeno mišljenje o ovome i da kažeš slažeš li se sa ovim. Ipak si ti osnivač i začetnik ovog oružja (omladinskog sajta) za borbu protiv svega što ne valja u Sokocu. Mislim da istina leži u Sokocu za sve ove navode gore navedene!

P. S. Ovo je prilika za one hrabre sto se prepucavaju, pametuju, pricaju koje kakve nebuloze i trose sate na internetu. Izvolite!
Idi na stranu - |listaj dalje|