fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politicari - 15271 - 12.10.2007 : Cica Romanijski ROMANIJA - best (0)

Miš Bjeli


Mislim da previše vremena posvećujemo tom čovjeku. Ne trebamo o njemu uopšte razgovarati, jer takvima to imponuje. Nekad ne treba pod svaku cijenu publikovati ga, jer tako dobija na vaznosti. U pravu si da ga treba okaljati, ali da zauzima mjesto na ovom omladinskom sajtu je previse.

Mislim da se i ti Željko slažeš sa mnom da tom probisvjetu, kockaru i brojaču šarafa ne treba uopšte davati važnosti. Pa dosta je sve ove godine vodio kolo, pa mi od njega stvorismo heroja i legendu. Od najobičnijeg šupka i kockara! Uzeo je pare i nek je.. mater sa njimač Na obraz mu svaki dinar, jeb'o ga on i proklet mu bio. Imace ga kad trošiti za lijekove ako Boga bude. Doći će maca i po našeg "Miša Bjelog"! Pa zar da posle svega što je uradio, treba da bude i tema na ovom sajtu. Nakon što je uništio naš grad i ekonomiju, i pretvorio ga u grad narkomana i lopova. Kažu da sada hoće da vaskrsne u profesora na fakultetu, kojeg je bilo prave države, nikada ne bi vidio.

Ma daj Željko, nekada treba nekoga koga ne voliš ignorisati, vjeruj teze ce mu biti nego publicitet. Kaze naš narod "čega se normalan stidi, budale se time ponosi". Njemu je drago kada neko priča o njemu, i kada mu daje važnost. Toliki sinovi Romanije izginuše u ratu, a trebalo bi se zapitati od čije ruke poginuše oni poslije rata.

Da bi pojedinci mogli nesmetano raditi prljave poslove, dilovati drogu, krasti auta i uzimati reket od sirotinje. Da li je to cijena? Da li smo za to ratovali? Volio bih da čujem da li se slažeš i ti Željko sa ovim izlaganjem!!!!!

Poštovani,
kao prvo, moram da ti kažem da ti je svaka Njegoševa jer si mnogo mudrog napisao u ovom članku.

Međutim, pitanje da li treba o lopovima pisati na ovom mjestu je dosta filozovsko, pa ni ja nemam pravi odgovor na to. Ako ih pustimo na miru, oni će pokrasti i pobiti sve. Međutim, u pravu si i to da su oni davno zaboravili značenje riječi moral, poštenje i stid. Za njih je svaki publicitet, pa i onaj negativni, dobar. Zbog toga, ne treba mnogo obraćati pažnju na ono šta oni misle, pitanje je šta narod misli i kakav utisak ostavlja ovo pisanje na narod. Ja imam utisak da ima nekog efekta, zbog toga i pištem.

Posebno ti hvala za ono "omladinski sajt". Ja to shvatam kao veliki kompliment, i mnogo mi je drago da neko tako misli. Ja mislim da moramo mnogo više pažnje postvetiti omladini. I sam sam ti (još uvijek) mlad u duši!

Pozdrav,
Zeljko
Idi na stranu - |listaj dalje|