fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politicari - 15186 - 06.10.2007 : Cica Romanijski - best (0)

O Đorđu Ždralu


Vidjeh prije neki dan na sajtu, neko je potegao temu kao navodno:"Zna li neko nesto više o Đorđu Ždralu", kao ne smije niko da kaže bilo šta.

E, rođače uzmi "Nezavisne novine" od 06. 10. 2007. godine pa će ti sve biti jasno. Tamo imaš sve važne informacije o toj bitangi, SDS-ovom žestokom momku kojem su pare udarile u glavu i oteo se kontroli. Sada su se i šefovi zabrinuli šta da rade sa njim, pa pitaj SDS u Istočnom Sarajevu, da možda oni ne mogu nešto više da o njemu kažu.

Rođače, da ti ja kažem iz iskustva "Lako je biti svetac, kad ti je otac Bog".

Na nesreću srpskog naroda i Republike Srpske, takvi kao on su se osilili pa će i na tebe doći red za odstrel, ako im staneš na put!!! A kada nekog ubiju neće ležati u zatvoru više od tri mjeseca. Žali Bože svih tih srpskih sinova koje su pobili takvi kao on. Ali jadnik nije on kriv za male pare ubija srpske sinove koji pokušavaju da naprave nešto od ove naše drzžve. Od Željka Markovića pa do Rista Jugovića, na kraju kad bude obavio posao i ne bude trebao svojim bosovima sigurno ga neće strpati u zatvor nego dva metra ispod zemlje. Mrtva usta ne govore!!!

Puno zna i nije podoban, jeb'o li ga ("mis Bjeli") tako će ga bosovi okarakterisati dok im dosadi njegovo soliranje, jer neće moći on da uzima više od njih. Zna se, njegovo je deset posto a ostalo uzimaju bosovi.

P. S. U ovoj mojoj priči ništa nije nagađanje!
Idi na stranu - |listaj dalje|