fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

skola - 15150 - 03.10.2007 : Mijat Šuka - best (0)

Moja generacija


Mirko Malović - Anonimus je postao neki faktor, pa nestao! Gdje je sada taj čovjek? Volio bih znati, sjećam se, kada sam mu davao moj radni mantil, za časove matematike, a jedini sam bio sa tim mantilom u gimnaziji. U to vrijeme je bila obaveza nositi neku vrstu "uniforme" u našoj školi, ko nije imao.... Da na leđima sam ima Če Gevaru, i natpis "ČE JE ŽIV"!

Nedim Selimović - Dobar đak, bio je dobar momak, kako se samo napio kada smo završili Gimnaziju! Zoran Marić i ja ga sa "folcikom" odvezli onako "mrtva" u Kaljinu. Znam da je završio Medicinski Fakultet, sa jako dobrim ocjenama, a potom radio u Podromaniji....

Dinko Vrabac - Dinko je počeo da igra fudbal u "Glasincu", presao u "Sarajevo", a završio u "Ljubljani".... Čuo sam da je završio Pravni fakultet.

Željko Tomić - Opšte poznat na ovaom site

Mijat Šuka - Baraba iz Budve

Goran Cvijetić - Zeljkov "rodjo". Otisao Željko u Sokoloviće da ga obidje, a on "pobjegao" u Rogaticu.

Zoran Bojović - Prije rata radio na aerodromu u Sarajevu, a onda otisao u Beograd. Napravio kucu u Grockoj, ili tamo negdje.

Dragan Vuković zvani Cigo - Zivi u Beogradu. Željkov komsija, ali se sa Željkom nikada ne vidja. Zena mu doktorica.

Naš razred je imao najbolju fudbalsku ekipu u školi, a nikada nismo bili prvaci škole! Najviše titula je "uzeo" Takačov razred! Mi smo imali: Zorana Kneževića, Dinka Vrabca, Jadranka Šuku... Svi su u to vrijeme, kao "klinci" bili prvotimci "Glasinca".

Mijate,
dodao sam malo komentara o onima o kojima ništa nisi napisao. Naš razred doista imao najvise prvotimaca "Glasinca" ali je Takacev razred sa pravom bio prvak skole. To je uglavnom bila zasluga Zorana Knezevica, koji je bio pomalo sebican u fudbalu, pa mu to nije najbolje prolazilo protiv Takaca i njegovog tima. Jadranko i Dinko nisu imali srce za fudbal. Sjecam se dobro kako se Jadranko jednom prepao i pobjegao od lopte kada je Takac poletio na njega.

Dinko se mnogo bolje snalazio na velikom terenu jer se jako bojao ostrih duela. Sa druge strane, Takacev razred je igrao kao pravi tim, i mada sem Takaca i nisu imali velikih igraca, bili su mnogo nadmocniji jer je Takac znao da odradi posao.
Idi na stranu - |listaj dalje|