fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

forum - 15125 - 02.10.2007 : Cica Romanijski Crvene Stijene - best (0)

Pohvala za tvoje tekstove


Želja izvini za po neku gramatičku grešku!!! Nikad nisam imao priliku da te upoznam ali znam za tvoje nevolje ovdje u Sokocu i dosta toga sam čuo o tebi. Sve je pozitivno iz mog ugla, mada oni zlobni svašta pričaju o tebi. Znam šta je loše doživljavala tvoja porodica ovdje u našem gradu (mom i tvom) mislim da ćeš me razumiti da ti ne širim (golf) ali vjeruj mi to je djelo loših momaka, onih 10 posto koji na žalost žive u našem okruženju. Naravno djelo i onih ljudi na koje si ti ljut sa razlogom.

Moram ti priznati, imas puno dobrih tekstova koje si ti lično napisao i svaka ti čast. Mada vidim da neki osuđuju tvoj sajt (u rubrici odgovori) ali vjeruj mi, a i ti to znaš, ovo je jedino oružje protiv dešavanja u Sokocu. Sajt je O. K. i samo naprijed. Pozdrav!

Čiča,
hvala ti na lijepim riječima, jer mi to puno znači. Mogu ti reći da sam se ljetos zapanjio koliko je stranica popularna u Sokocu, jer su me čak i oni sa kojima se nikada nisam pozdravljao zaustavljali da mi čestitaju: u opštini, na ulici, u kafiću. Dolazili su kod mene na kafu, zvali me telefonom. Čak sam neke sreo i pod Ostrogom (Nedeljko Žugić) ili u Igalu.

Većina upisanih u rubrici "Odgovor" su muslimani, pa njih ne krivim što se ljute za ovo što pišem. Ostali koji su se javljali su u rodbinskoj vezi sa Cilom, ili nekim od sokolačkih profitera, pa se i ne osvrćem na njihovo lajanje. Dozvoljavam svakome da se ovdje upisuje (ako nije blokiran, naravno) i mislim da je pluralizam mišljenja dobra stvar. Naravno da ne trebaju svi da misle kao ja, jer i ja u mnogim stvarima nisam u pravu.

Što se gramatike tiče, ja znam da mi svi možemo mnogo bolje kada malo vodimo računa kako pišemo. Međutim, ne želim da se predstavljamo svijetu kao hrpa nepismenih laika, kada imamo najviše pisaca, pjesnika, guslara, umjetnika i akademskih građanina po glavi stanovnika u čitavoj Bosni. Zbog toga, zahtjevam malo pažnje kod pisanja, a Bogami, ako treba i gramatiku da uzmemo u ruke.

Pozdrav i tebi, hvala ti što si se javio, a nadam se da ćemo se i upoznati kada sledeći put budem dolazio u Sokolac.
Idi na stranu - |listaj dalje|