fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

moji_sokocani - 15055 - 30.09.2007 : Cica Romanijski Sokolac - best (0)

Za ovog Neukog


E moj druže bezimeni! Kad smo kod tog pravopisa, piše li se "ne boji" sastavljeno? Izvini nešto sam zaboravio, pa reko da te pitam to oko pravopisa.

Nikad nisam čuo da konji mogu biti gospoda! Pređimo na stvar! Jadan ti i nemaš pojma da ga bolje poznajem od tebe. Fakultet je završio njegov otac koji mu je kupio i ševroleta, i dok mu je tata vodio brentu i radila je. Kad je ARLOVIJAN uzeo da vodi ostao je na butiku koji će još malo da se ugasi! Tako će i opštinom da upravlja "gospodin Kemo Njok".

Ovim ti rekoh u čemu se dokazao u životu taj ARLOVIJAN. Znam ga iz dana kad sam ga gledao sa tribina dok je igrao beka u FK "Glasinac", i tad je imao konjske repove. Drug, prijatelj i dobrocinitelj to nikakve veze sa vezom a da je geometar to znam, od kad je zavrsio taj Poljoprivredni fakultet razmjera po ulici, i to mu je staž životni.

A sadšnji načelnik opštine je i kao pojava i kao čovjek bolji. Nije on kriv sto je u pogrešno vrijeme na funkciji! Cućulin otac je bio ugledan čovjek i bio na funkcijama raspitaj se, u stvari pitaj mene ja cu ti reci sve o Kemu i Cuculi i Sokocu (Sokočanine neuki).

Za tvoju informaciju, ja sam školu završio davno i diplomirao sa dobrom ocjenom! Ako je Kemo par svjetlosnih godina odmakao od Cućule, onda je Cakani vodoinstalater za Kema Dr. Naravno u obrnutom smjeru!

Mali sitan si ti dok Kema hvališ, njega i rođena žena mrzi, nego imaju djecu pa ga trpi. Nadam se Neuki da si nešto izvukao iz ovog predavanja i da ćeš u buduće dobro gledati sa kim si i koga podržavaš.

Jedini ko je valjao i trpio tog ARLOVIJANA sa dužnim postovanjem ga pominjem i nije lijepo jer nije medju živima, to je bio Zoran Kosorić. On je jadnik borbu vodio sa tim takvim kao sto je tvoj KLIJENT i preminuo bog da mu dušu prosti, i nije uspio da od Kema stvori čovjeka, odbornika ili kojim slučajem predsjednika.

Da izvinu svi koji čitaju, naš narod kaže da od govana pita nikad nije mogla biti. Toliko o tome, javi se "neuki i neinformisani" ako ti sta zapne mogu ti valjati. Pozdravi mi Kema, ja ga srecem svako jutro ali mi se ruke ne prljaju, pa ga ti pozdravi Boga ti Neuki.
Idi na stranu - |listaj dalje|