fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

republika_srpska - 14967 - 30.09.2007 : Kralj Nikola - best (0)

Zgrade u BiH u obliku četiri S


Dok se u medijima pojavila vijest kako se na Google Earth da primijetiti da američka vojska ima zgradu u obliku svastike, danas se pak piše o tome kako u Bosni i Hercegovini postoje zgrade s četiri S.

Čitalac portala Nove TV upozorio je na fotografije zgrada u naselju Sjenjak u Tuzli, koje su izgrađene početkom 80-tih. Jedan od komentara na članak govori kako i u sarajevskim naseljima Dobrinja, Alipašino polje i Vojničko polje postoje slični kompleksi.

Međutim, većina smatra kako je ipak riječ o nekakvom medijskom napuhavanju budući da se i u nekim švicarskim gradovima mogu vidjelti slični blokovi zgrada, a ako se netko da u detaljnije proučavanje Eartha, mogao bi zasigurno naći još nekih 'čudovatih oblika'.

O izgledu zgrade mornarica je dugo šutjela, ali prošlog su ga ljeta otkrili korisnici Google Earth-a. Odmah su se počeli pojavljivati komentari i fotografije na blogovima i internetskim stranicama. Svi su navodili nevjerovatnu sličnost oblika baze mornarice s poznatim nacističkim znakom - svastikom.

Američka vojska je odmah reagirala te odlučila mijenjati oblik zgrade, a tvrdnje o smišljenim oblicima naselja u BiH svakako će biti plodna tema za razna prepucavanja.

novosti. rs. sr
Idi na stranu - |listaj dalje|