fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politicari - 14955 - 29.09.2007 : Cica Romanijski romanija - best (0)

Borovčanin Zoran - Kemo


Da li je moguće da ce ti jadni colovici da proguraju tog gada koji je promjenio tri stranke i svi su ga otkačili. Na kraju će doći do onog o čemu nije ni sanjao. Tek tada će da Sokolac potone duboko u tamu!

Moje saucesce! sokocani imamo sad maskembal a kemo ce biti prva maska kako ga nije stid covjek koji se ni u cemu nije dokazao u zivotu cak nije bio nikad na rukovodecem radnom mjestu i radni staz ako je sta sam sebi uplatio preko svoje firme propale to mu je sve mora da su ga progurale neke sumnjive face.

Kemo je dok je bio u SDS-u sjekao šumu koliko je htio. Kada su ga odbacili jer je bio duga jezikua, otišao je u PDP. Tu je lizao guzu Djericu, kupovao golfove, potplaćivao sve dok ga i tu nisu provalili. Naravno, Duca Delic mu je smjesto da bi se dočepao njegovog mjesta. Na kraju, ode Kemo u SNSD, lobirao za pojedine nosioce lista a svoje Sokocane iz iste stranke gurao u jamu. Na kraju je otišao u Opštinski odbor SNSD-a na Pale.

Sa Pala je navlačio neuke sokočane da pristupe SNSD-u tako što im je završavao kredite u Rajfajzen banci u Gorazdu. Jadni ljudi, naturao im globu globu na ledja. Pri tome mu pomagao veliki inspektor Corba. Druzio se sa inspektorima a preprodavao kradena auta (crni pasat) jedva pare izvukao njegov pas cuvar corba je sve to nadgledao. Na kraju, takav nam i treba za predsjednika. Jadno ali tako je.
Idi na stranu - |listaj dalje|