fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 14695 - 18.09.2007 : - best (0)

RE: Radio, studentski dom, diskoteka


Zvanično i po upisu u sudski registar nije je otkupila, ali na tome rade. Vjerujem da neće uspjeti, a i lično se trudim da tako ne bude. Vlasništvo se mora registrovati u sudu.

Donosili su u sud da registruju radio Sokolac, ali onako kako oni žele nije moguće spojiti u nazivu imena JP i d. o. o.

Sada ne znaju šta da rade, ali smisliće oni nešto nemoguće. Raspisali su i konkurs za izbor Nadzornog odbora, koga će Skupština Sokolac imenovati, isto kao što je imenovala i direktora.

Svog brata, pokojnog Radišu, dobro je unovčila. Još dok je radila kao novinar u radio "Romaniji", vladar Sokoca tada joj je dao pare za brata i ona je od tog vremena njegova desna ruka.

Donosili su u sud da registruju radio Sokolac, ali onako kako oni žele nije moguće spojiti u nazivu imena JP i d. o. o.

Pored fakulteta u Sokocu se pripremju prostorije za studentski dom. Ni manje ni više, već prostorije sokolačkog hotela.

Priča se da je hotel kupio neki Englez, a kao želi da kupi i Fudbalski klub "Glasinac", a SDS-ovci žele da mu prodaju i započetu dvoranu. E sad koliko je to tačno, vidjećemo. Ali ja nešto u to sumnjam, jer se šuška da je bivši ministar Ećimović, zv. Tić, koji je baštu starog hotela pretvorio u svoje prodavnice, zajedno sa advokatom Samojkom Đordom, a moguće i sa Savom Krunićem, koji su bili u poslednjem Upravnom odboru hotela, mogući vlasnici hotela. Naravno, zna se pod čijim sponzorstvom.

Ovih dana zgrada opštine Sokolac dobiva novu fasadu i al-krov. Odlučili SDS-ovci da malo operu novaca, pa na red došla i zgrada opštine.

Na drugom južnom dijelu Glasinačkog polja, prema Vitnju, izgrađena je hala za diskoteku. Vlasnik Predrag Radović, zv. Peđa.

Umjesto proizvodnih hala, niču hale za zjale.
Idi na stranu - |listaj dalje|