fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sc_komentari - 14521 - 08.09.2007 : Vojvoda Janko Sokolac - best (0)

Gdje da kafu popijem u Sokocu?


Sedam je sati. Ustajem, pristavim kafu i pravac kupatilo na tuširanje. Izlazim osvježen, kuvam kafu i sjedam za sto. Ispijam gutljaj kafe, nešto mi gorka, pa odlučim da idem u grad.

Idući tako razmišljam gdje ćeš, u "Mat-Pan neću sigurno jer ne mogu da gledam face koje su upropastile moj grad.

Kod Orasa sve neka nova lica, obrijane glave meni nepoznate.

Tako razmišljajući stigoh do "Viktorije II" a tamo već pozicije zauzeli Ducini PDP-ovci Mića i Gruja, za drugim stolom Kemo i Tomo Rajić čekaju svoje pajdaše. U ćošku Željko Đurević lista novine, provjerava da neko nije izmislio novi način krađe struje pa da i on napreduje u struci.
Desno od šanka brentaši zauzeli 3 stola i bistre politiku koja se na kraju svodi koliko je kome Šanjo obećao da ukrade građe. Koliko se smije čini mi se da je Košarac najbolje prošao, vjerovatno zahvaljujući svom sinovcu Saši koji je dobar sa Dodikom. Kad bolje pogledam, ni tu mi se ne sjedi pa produžim dalje.

Stigoh do "Mona. " E, tu je malo bolja slika, sjedi Cicko sam-samcat kako je razguzičio sa "Vehabijama" pravi je vuk samotnjak. U njegovom komšiluku je rogatički "biznismen" Karadžić koji neprestano gleda u svoj, bez dozvole izgrađen objekat, za koji mu je dao saglasnost Petko Vukojčić. Desno sjedi Čarapa i Kigen biraju dobitnu kombinaciju na sportskoj prognozi. Da nije onog ćalavog Novosela mislio bi čovjek da je u biblioteci.

Otišao bi ja do Čolovićevog viroguza Cvebe kad bi znao da ne krade više makarone kod Bartule. Priča se da mu je to Bartula oprostio jer je radi njega i on bio na internetu.

Sjetio sam se ja i Kezuna ali kod njega, otkako su pali komunisti i kako se Boban skumio sa Cickom, niko i ne svraća. Kako Šantić kaže:

Ne plačem samo s bolom svog srca
Rad' zemlje ove uboge i gole
Mene sve rane roda moga bole
I moja duša s njim pati i grca...


Ma znaš šta, jebo Sokolac odoh ja svojoj kući da pijem kafu! Jeste da je gorka, ali mi sigurno u nju niko neće ništa staviti.
Idi na stranu - |listaj dalje|